امیر عباس تقیپور"مدیرمسؤول ماهنامه مدیریت ارتباطات"اواخر سال 83 بود؛ هیچ امیدی برای دریافت پاسخ از استاد نداشتم اما ایمیل را ارسال کردم.
( قریب به مضمون):
«استاد عزیز، جناب آقای پروفسور کمالیپور
با سلام و احترام
اینجانب به همراه عدهای از علاقهمندان و فعالان روابطعمومی، بنا داریم نخستین همایش روابطعمومی الکترونیک را در تهران برگزار کنیم...».
استاد پاسخ داد! مقدمه کتاب مقالات اولین همایش را نوشت. خیلی زود روابط مجازی من و استاد پیشرفت کرد. برای دومین همایش از آمریکا پیام تصویری ارسال کرد. روزی به صراحت گفت: به شما اعتماد میکنم مگر، عکسش ثابت شود. دعوت حضور در همایش سوم را پذیرفت و به ایران آمد، در همایش چهارم پیام رئیس انجمن جهانی روابط عمومی را دریافت کرد و در همایش پنجم و ششم و... تا امروز، روزی نبوده که در مقام راهنمایی کردن و مشورت دادن، داشتههایش را دریغ کند. مطلع هستم با بسیاری از استادان، دانشجویان و فعالان ارتباطات در ایران نیز چنین میکند. کم که هیچ، شرط هم نمیگذارد!
ارزش این همکاریها آنجاست که بدانیم استاد در طول شبانه روز وظایف مهم و متعددی دارد که خود را ملزم به اجرای آنها نیز میداند. افتخار داشتهام در سه سفر آخر پروفسور کمالیپور به ایران، در سخنرانیها و جلساتی که داشتهاند در کنارشان بودهام. وقتشناسی و نظم، صداقت، عشق به ایران، باقی ماندن بر اصالت و احترام به سنتها در عین بروز بودن و استفاده از جدیدترین ابزار بشرساخته، مثبتاندیشی، امید و سلامت فکر در استاد موج میزند. یعنی استاد یک انسان تمام عیار در میان آدمهاست!
در حوزه ارتباطات ایران فقط یک دغدغه دارد. تمام شرکتکنندگان در اولین همایش بزرگ ارتباطات اسلامی- ایرانی که 28 اردیبهشت ماه سال 87 و از سوی کمیتهای متشکل از دانشکدهها و گروههای دانشگاهی علوم ارتباطات در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، به یاد دارند که اشک شوق استاد به هنگام سخنرانیاش برای چه بود؟
« برگزاری چنین جلسات و همایشهایی همیشه جزو دغدغههای من بوده است که چرا کسانی که همگی در یک مسیر یعنی تدریس ارتباطات فعالیت میکنند، ارتباط مستمر و سازندهای با هم نداشته و نتوانستهاند الگویی برای جامعه و دانشجویان باشند». متأسفانه این همایش هم فقط یکبار برگزارشد!
اما در مورد کتاب؛
بنده و همکارانم از اینکه استاد با انتشار کتاب خاطرات خود توسط تیم سیمای شرق و ماهنامه مدیریت ارتباطات، موافقت کردند بسیار خرسندیم.
پروفسور کمالیپور در کتاب ارزشمند خود، عصاره زندگی و تجاربش را در اختیار خانم نگین حسینی قرار داده و او هم چه زیبا و روان، روایتگر مکتوب زندگی استاد شده است. محتوای این کتاب، همچون شخصیت استاد عمیق است. او مسیرماندگار شدن خود را با سادگی و بدون اغراق، ترسیم و با واگویی فراز و نشیبهای زندگیاش، اینجا هم درس میدهد.
از ایشان، خانواده محترمشان، نویسنده کتاب و همکارانم در بخش های آمادهسازی و انتتشار کتاب متشکرم.
امیر عباس تقیپور
مدیرمسؤول ماهنامه مدیریت ارتباطات
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 24,دسامبر,2024