یزدفردا؛ مدیر امور آبرسانی شهر یزد از رفع نشتی لوله ۱۱۰ میلی‌متری خیابان قیام بدون هیچ‌گونه قطعی آب و در شرایط دشوار ترافیکی و فنی خبر داد.

به گزارش یزدفردا؛ مجید آخوندزاده مدیر امور آبرسانی شهر یزد گفت: عملیات مرمت لوله ۱۱۰ میلی‌متری در خیابان قیام، جنب بازار پنجه‌علی، که دچار نشتی شده بود، با تلاش بی‌وقفه همکاران واحد اتفاقات به‌صورت شبانه انجام شد.

او افزود: با توجه به قرار گرفتن لوله در زیر مسیر فیبر نوری و کابل برق و همچنین احتمال نفوذ آب به کانال مخابرات و بازار، تیم‌های عملیاتی شرکت با دو اکیپ اصلی و فرعی و بهره‌گیری از ماشین‌آلات سنگین شامل بیل مکانیکی و دیزل ژنراتور، عملیات شناسایی و مرمت را در مدت سه ساعت با موفقیت به پایان رساندند.

آخوندزاده خاطرنشان کرد: به‌رغم حجم بالای تردد و شرایط خاص خیابان قیام، این عملیات بدون هیچ‌گونه قطعی آب در شبکه انجام شد و جریان آب به‌طور کامل برقرار ماند.

مدیر امور آبرسانی شهر یزد ضمن قدردانی از تلاش شبانه کارکنان واحد اتفاقات گفت: همکاران با دقت، سرعت و هماهنگی مثال‌زدنی توانستند از بروز خسارات احتمالی به زیرساخت‌های ارتباطی و برق جلوگیری کنند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا