محمد جوادقاسمیان در نامه ای به محمد رضا بابایی استاندار یزد: با توجه به استقبال مودیان در سال گذشته ، افزایش سقف انتخاب محل هزینه شدن مالیات عملکرد مشاغل در مردادماه را بمنظور تسریع در دوبانده سازی محور یزد_طبس (میقات الرضا ) را خادمی دانست.
وی خاطر نشان ساخت سال گذشته قبل از پایان مهلت ، دسترسی انتخاب این پروژه کشوری برای مودیان بسته شد.
وی در متن نامه هرگونه همکاری در نشستهای تخصصی و توجیهی و راه اندازی کمپین فرا استانی "خادمان مسیر زیارت" با همکاری استانهای مسیر و اشخاص حقیقی و حقوقی بهره بردار از جاده فوق را پیشنهاد داد.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی حسابداران و حسابرسان تاکید داشت حدود 20سال از مصوبه رهبری می گذرد و علی رغم استراتژیک بودن جاده شاهد پیشرفتی کند بوده ایم.
قاسمیان در پایان آورده است: این انجمن آماده است در مطالعه مستندات، تهیه فرمها، تولید محتوای اطلاعرسانی و برگزاری نشستهای توجیهی با استانداری، ادارات امور مالیاتی ، راه و شهرسازی ، مجمع نمایندگان استان و سایر کارشناسان داخلی و خارجی همکاری موثر داشته باشد.
متن نامه بشرح زیر میباشد :
جناب آقای دکتر محمدرضا باباییدره
استاندار محترم یزد
موضوع: پیشنهاد افزایش سقف انتخاب محل مالیات عملکرد بهمنظور تسریع در دو باندهسازی محور یزد–طبس (میقاتالرضا)
با سلام
احتراما محور یزد–طبس، معروف به میقاتالرضا، مسیر ارتباطی و معنوی صدها هزار زائر حضرت امام رضا(ع) از استانهای یزد، اصفهان، فارس و بخشهایی از کرمان به مشهد مقدس است.
خدمت صادقانه در این مسیر، خادمی واقعی چه با لباس فرم در مشهد، چه با لباس اجرایی و مسئولیتی در مسیر زیارت علی ابن موسی رضا (ع) است.
نظر به وجود معادن، حمل و نقل معدنی و صنعتی و تردد زائرین، نقش حیاتی و استراتژیک در کشور دارد به همین جهت دوبانده شدن این محور در سال1386(18سال پیش) مصوبه رهبری داشته و پیشرفت آن بطورکلی متاسفانه بسیارکند بوده ، لذا باتوجه به تمایل و استقبال مؤدیان در سال گذشته که امکان انتخاب محل مصرف مالیات عملکرد در پورتال سازمان امورمالیاتی فراهم شد و سهمیه استان پیش از پایان مهلت، تکمیل و حذف گردید، خواهشمند است با عنایت به موارد فوق هماهنگی های لازم جهت افزایش سقف انتخاب مالیات عملکرد مشاغل در مرداد ماه سالجاری انجام پذیرد .
پیشنهادات اجرایی:
۱ . افزایش سقف انتخاب محل مالیات عملکرد برای پروژهی محور یزد_طبس با همکاری سازمان امور مالیاتی
۲ . نشان دار کردن پروژه جهت تخصیص داوطلبانه مالیات برای مؤدیان کل کشور
۳ . راهاندازی کمپین فرا استانی “خادمان مسیر زیارت” با همکاری استانهای مسیر برای مشارکت فعال زائران، اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در بخش معدن و سایرخیرین
۴. تهیه و ارائه گزارش فنی_مالی پروژه جهت ارائه به شورای برنامهریزی استان
در پایان این انجمن آماده است در مطالعه مستندات، تهیه فرمها، تولید محتوای اطلاعرسانی و برگزاری نشستهای توجیهی با استانداری، ادارات امور مالیاتی ، راه و شهرسازی ، مجمع نمایندگان استان و سایر کارشناسان داخلی و خارجی همکاری موثر داشته باشد.
رونوشت :
مجمع نمایندگان محترم مردم شریف استان یزد در مجلس شورای اسلامی
معاونت محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد
مدیرکل محترم امور مالیاتی استان یزد
مدیر کل محترم راه و شهرسازی استان یزد
ریاست محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد
کانون انجمن های صنفی کارفرمایان حرف استان یزد
انجمن های حسابداران در استانهای خراسان،اصفهان، فارس و کرمان
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 28,ژوئن,2025