یزدفردا: نارنج از جمله مرکباتی است که خواص بالایی دارد؛ اما در کنار مرکبات دیگر کمتر مورد مصرف قرار می‌گیرد. طب ایرانی توصیه اکیدی به مصرف این میوه دارد.

به گزارش یزدفردا: همه ما درباره مرکبات و آثار و مزایایی که دارند بسیار شنیده‌ایم. اما به‌ گفته کارشناسان طب ایرانی، در این میانه کمی در حق نارنج اجحاف شده و معمولا چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد؛ در حالی ‌که مادر مرکبات است. نارنج مزایای بسیاری برای بدن ما دارد. البته بد نیست بدانید که آب نارنج طبع سردی دارد، ولی همه اجزای درخت نارنج طبعش گرم و خشک است.

اما بد نیست کمی درباره آب نارنج بدانیم. جالب اینکه همه ترش‌مزه‌ها مثل آبغوره و آبلیمو، مضر به اعصابند، ولی آب نارنج با اینکه ترش است اعصاب را تقویت می‌کند. اگر هم با عسل، شکر سرخ و گلاب استفاده شود که چه بهتر. توصیه می‌شود برای ضعف اعصاب اگر قصد استفاده از سرکنگبین را دارید، به جای سرکه در آن آب نارنج بریزید.

همچنین ترکیب آب نارنج و شکر سرخ می‌تواند برای غلبه دم، فشار خون گرم و امراض صفراوی مفید باشد. آب نارنج در کنار گلاب و عسل نیز ‌تقویت‌کننده معده است. آب نارنج برای سرفه‌های گرم که در آن اخلاط با سوزش از گلو خارج می‌شوند هم اثرگذار است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا