به گزارش یزدفردا: امیرعباس دهقانیزاده صبح امروز در جمع برخی از خبرنگاران شهرستان مهریز و با بیان اینکه حمایت و صیانت از نیروی کار ایرانی از جمله مهمترین وظایف سازمان تعاون کار و رفاه اجتماعی است، اظهار کرد: به همین منظور سعی داریم با تشدید فعالیت گشتهای مشترک بازرسی از فعالیت اتباع غیرمجاز در صنوف مختلف جلوگیری کنیم.
وی افزایش آگاهی کارفرمایان در بحث استفاده از نیروی کای خارجی و همچنین مزیت استفاده از نیروهای ایرانی و بومی را از دیگر اهداف خود در اجرای گشتهای بازرسی دانست و افزود: به نظر می رسد ترویج و نهادینه سازی فرهنگ استفاده از ظرفیت نیروهای داخلی به عزمی همگانی و البته تببین ضرورت این مهم بین جامعه کارفرمایان نیاز دارد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهریز گفت: برابر قانون هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده و یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به پنج برابر حداقل دستمزد یعنی چهار میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۲۵ ریال برای هر روز اشتغال جریمه میشود.
دهقانی زاده در پایان با بیان اینکه با توجه به شرایط اقتصادی، هیچ علاقهای به جریمه کردن کارفرمایان نداریم، تأکید کرد: انتظار می رود کارفرمایان هم به قوانین رایج کشور در راستای حمایت از آنها و برای رونق ملی تدوین شده است نیز پایبند باشند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 14,مه,2025