امسال؛

۸۸ پرونده قاچاق در یزد تشکیل شد

  پرینت
شناسه خبر : 162629 | تاریخ انتشار : 24 Azar 1399 - 13:26 | 3819 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد از تشکیل ۸۸ فقره پرونده قاچاق به ارزش بیش از ۳ میلیارد ریال خبر داد.

یزدفردا: محمدرضا علمدار یزدی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان آبانماه، ۸ هزار و ۸۰۰ مورد بازرسی برگزار و ۸۸ فقره پرونده قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۱۶۴ میلیون و ۴۸۵ هزار ریال تشکیل شده است.

وی افزود: بیش از هزار و ۶۰ مورد گشت مشترک در زمینه کشف کالای قاچاق با حضور نمایندگان سازمان صنعت معدن و تجار، ناجا، دخانیات، اصناف، معاونت غذا و دارو و اماکن نیروی انتظامی انجام شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد ادامه داد: ثبت اطلاعات ورود و خروج مواد اولیه یا کالا توسط انبارداران در سامانه جامع انبارها و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا و لزوم ثبت گزارش ورود و خروج کالا در سامانه جامع انبارها از اولویتهای این سازمان است و از شهروندان درخواست می‌کنیم تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا گران‌فروشی با تلفن ۱۲۴ تماس گرفته و موارد تخلف را گزارش دهند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا
برچسب ها
اخبار مرتبط
یزد به پایتخت رویدادهای فرهنگی، هنری و ورزشی کشور تبدیل می‌شود
آزادی ۱۷۷ زندانی غیرعمد یزدی تا پایان مهر سال جاری
کشف ۵۰۰ قلم لوازم آرایشی تاریخ مصرف گذشته از آرایشگاه‌های زنانه یزد
دولت در برنامه هفتم مکلف به واگذاری شرکت‌های دولتی است/ آماده اصلاح قانون هستیم
وزش باد به نسبت شدید با احتمال گرد و خاک در استان یزد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • هیچ نظری موجود نیست