شبكه اینترانت استان طراحی شد 
یزدفردا "با همكاری مخابرات استان و دانشگاه یزد، پروژه بزرگ شبكه انتقال داده استان (اینترانت) طراحی شد.
شایان ذكر اینكه، این طرح پس از تصویب در كمیته پژوهشی مخابرات استان، توسط مركز تحقیقات مهندسی دانشگاه یزد و كارشناسان این شركت در سه مرحله و پس از دو سال تلاش انجام شد.
كه در حال حاضر مورد تایید معاون فناوری اطلاعات شركت مخابرات ایران قرار گرفته كه پس از اختصاص بودجه لازم توسط شركت مخابرات ایران، آماده اجرا در استان است.
همچنین با اجرای  این طرح بزرگ استانی، زیرساختهای لازم برای حركت به سمت شبكه‌های مخابراتی نسل بعدی ( NGN ) آماده شده و تحوّل عمده‌ای در بهبود كمیت و كیفیت خدمات مخابراتی ایجاد خواهد شد.
 گفتنی است، اینترانت، شبكه داخلی است كه از پروتكل‌های اینترنت استفاده می‌كند و شركتها و سازمانها، معمولاً از چنین شبكه ای برای تبادل اطلاعات استفاده می‌كنند.
یزدفردا
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا