فرماندار بافق در جلسه ستاد بحران شهرستان يكي از مشكلات و بحراني كه هر روزه شهرستان با آن مواجه است را تكميل باند دوم محور بافق – يزد عنوان كرد.

به گزارش روابط عمومي فرمانداري شهرستان بافق ؛ فرماندار بافق در جلسه ستاد بحران شهرستان كه با حضور مدير كل و كارشناسان ستاد مديريت بحران استان يزد و برخي از دستگاه هاي خدماتي و امدادي بافق برگزار شد با اشاره به مشكلات و بحران هاي طبيعي در شهرستان بافق گفت : يكي از مشكلات و بحراني كه هر روزه با آن مواجه هستيم تكميل باند دوم محور بافق – يزد مي باشد.

سيد مهدي طلايي مقدم با تاكيد بر اينكه تكميل بزرگراه بافق – يزد تنها پروژه اي در استان مي باشد كه هم مصوبه سفر مقام معظم رهبري دارد و هم رياست جمهوري خاطر نشان كرد : متاسفانه 42 كيلومتر باقي مانده آن هنوز به اتمام نرسيده است.

وي افزود : با توجه به قولي كه مدير كل راه و شهرسازي استان در خصوص ادامه فعاليت پيمانكاران دادند شروع مجدد كار طي روزهاي آينده است كه براي تحقق اتمام اين پروژه در سال 95 مي طلبد مديريت ستاد بحران استان نيز در اين مورد پيگيري و صداي شهرستان را به استان برساند.

طلائي مقدم در ادامه خشكسالي در بافق را يكي ديگر از بحران هاي شهرستان ذكر كرد و گفت : شهرستان بافق به دليل كاهش بارندگي در سالهاي اخير و رعايت نكردن مصرف صحيح آب در بخش هاي مختلف اين شهرستان با بحران خشكسالي روبرو است.

فرماندار بافق همچنين قرار گرفتن اين شهرستان در روي گسل هاي زلزله خيز را يادآور شد و تصريح كرد : به طور متوسط روزانه چندين مورد زلزله در شهرستان بافق ثبت مي شود كه مي طلبد درباب اختصاص اعتبارات لازم جهت مقاوم سازي منازل و رعايت اصول ساختماني اقدام و مساعدت هايي صورت گيرد.

رئيس ستاد بحران شهرستان در پايان به اهميت و جايگاه ستاد و مديريت بحران اشاره كرد و گفت : اعضاي اين ستاد با اشراف كامل بر روي قوانين و وظايف ميتواند قدم هاي موثري در پيشبرد برنامه و اهداف شهرستان از جمله تكميل باند دوم محور بافق – يزد بردارند.

مدير كل ستاد بحران استان يزد در اين نشست از وضعيت دشوار بحران خشكسالي در استان يزد خبر داد و گفت : استان يزد اولين استان خشكسال كشور، با كمترين ميزان بارش و بيشترين ميزان تبخير است.

هادي هادي نسب با تاكيد بر اينكه بهترين كارشناس و مسئول براي جذب اعتبارات ستاد بحران و حوادثي مديران دستگاه هاي اجرايي شهرستان مي باشند گفت : در حال حاضر اعتبارات بحراني و حوادثي در وزرات خانه هاي مربوطه تقيسم شده كه بايد براي جذب آن تلاش كرد.

وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اين كه مباحث آموزشي بايد در حوزه هاي مديريت بحران و مقابله و پيشگيري با آن مدنظر قرار گيرد گفت: ارائه آموزشهاي موثر و كارآمد در كاهش خسارتهاي جاني و مالي ناشي از بحران‌هاي گوناگون بسيار موثر است لذا اداره كل مديريت بحران استان يزد توجه به حوزه آموزش را در اولويت هاي كاري خود قرار داده است.

در ادامه اين نشست اعضاي ستاد بحران شهرستان بافق به ارائه پيشنهاد و گزارش از اقدامات صورت گرفته پرداختند و خواستار تحقق برخي از خواسته ها از جمله : تخصيص اعتبار لازم به بخش كشاورزي جهت جلوگيري از آفات كشاورزي و مرمت قنوات ، بهسازي و مرمت شبكه هاي آبرساني شهري و روستايي ، اختصاص كد دوم اورژانس شهري ، احداث پايگاه امداد جاده اي در محور بافق – نوق ، مقاوم سازي منازل روستايي و طرح تهيه خطر پذيري شهرستان بافق شدند.










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا