در جلسه شوراي شهر يزد مطرح گرديد:
نصب المانهای غدیر در سطح شهر يزد/راه اندازي كيوسكهاي سلام زندگي با محوريت مبارزه با ديابت
به گفته وحيدرضا خباززاده يزدي سخنگو و گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر یزد-
دویست ونوزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد با سخنان حجت الاسلام شیخ عباس زارع رئیس شورای اسلامی شهر یزد پیرامون شهادت حضرت جواد(ع) و راه ومنش زندگی این امام بزرگوار آغاز شد و در ادامه افزود: امام جواد (ع) سه توصیه مهم را داشتند یکی در امور عجله نکنید، دیگری مشورت کنید و توصیه آخر اینکه زمانی که تصمیم گرفتیم برخدا توکل کنیم و امیدواریم بتوانیم به این توصیه ها عمل کنیم.
در ادامه رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: در چند روز پیش جلسه مطالبات شهرداری با حضور معاون وزیرمسکن وشهرسازی برگزار شد که در نهایت مقرر گردید تعداد یکصد قطعه زمین 200متری و همچنین پروژه آسمان به شهرداری تعلق بگیرد .
همچنین در این جلسه موضوع نصب المانهای غدیر با حضور مهندس فتاحی مديرعامل سازمان رفاهي تفريحي شهرداري يزد مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید تا سه المان در محل های میدان ابوذر ، میدان امام علی(ع) و المان دیگری هم در مکان مورد نیاز شهر نصب شود.
در ادامه این جلسه موضوع دیابت با حضور دكترآقایی رئیس مرکز دیابت استان مورد بحث وبررسی قرار گرفت که رئیس مرکز دیابت استان از اعضای شورای اسلامی شهر یزد خواست تا برای فرهنگسازی راههای مبارزه با دیابت برنامه ریزی خاصی در سطح شهر انجام شود.
دكترآقایی افزود: می توان با انجام فعالیت های ورزشی در پارکها و افزایش پارکهای بانوان تا حدودی با بیماری دیابت مبارزه کرد که این مورد نیازمند همکاری شهرداری با مرکز دیابت استان می باشد.
رئیس مرکز دیابت استان از راه اندازی کیوسکهای سلام زندگی در استان خبر داد وافزود: این کیوسکها با هدف آموزش همگانی سلامت و مبارزه با دیابت به زودی راه اندازی خواهد شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 01,مارس,2025