حجت الاسلام زارع رئیس شورای اسلامی شهر یزد و دکتر کاشفی‌زاده رئیس کمیسيون خدمات شهری شورای اسلامی شهر به اتفاق مهندس محمدرضاعظيمی‌زاده شهردار یزد،مهندس رحمت‌آبادی مدیرمنطقه دو شهرداری و سیدعلیرضا انتظار قائم نماینده شهرداری در امور شهرک مشاغل فنی با حضور در مسجد حضرت امیرالمومنین (ع) شهرک مشاغل فنی پای درد و دل کاسبین این شهرک نشستند.

به گفته سخنگو و روابط عمومی شورای اسلامی شهر یزد- مهمترین مشکل کاسبین این شهرک مربوط به مسجد آن بود که با وجود جمعیت بالایی که برای اقامه نماز به این مسجد می‌آیند ظرفیت بسیار کمی را دارد.

البته زمینی به مساحت بیش از700 متر در کنار این مسجد واقع شده که متعلق به همین مسجد می باشد اما عملیات اجرایی وساخت آن 2 سال است که آغاز شده و به کندی انجام می شود.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد در جمع کاسبین این شهرک با اشاره به اهمیت مسجد در هر کوی و برزن گفت: این مساجد است که این نهضت و این انقلاب را درست کرد ودر عهد رسول اللَّه و بعد از آن هم تا مدتها، مسجد مرکز اجتماع سیاسى ومذهبی بود.

حجت الاسلام زارع در ادامه اظهاراميدواري كرد: با همکاری کاسبین شهرک و شهرداری، بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شاهد احداث ساختمان بزرگ این مسجد باشیم تا مشکل اساسی کاسبین این شهرک مرتفع شود.

همچنین دکتر کاشفی‌زاده رئیس کمیسيون خدمات شهري شورای اسلامی شهر یزد در این دیدار ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، نیاز به مسجد بزرگ در این شهرک را با توجه با جمعیت وسیع آن لازم وضروری دانست و از کاسبین خواست تا مشکلات خود را در حضور شهردار اعلام کنند تا با پیگیری‌های شورای شهر یزد مشکل مسجد این شهرک برطرف شود.

شهردار یزد هم در این مراسم اظهارداشت: ساخت فضای جدید مسجد شهرک مشاغل فنی  مستلزم همکاری و همیاری کاسبین این شهرک با شهرداری می‌باشد و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک با همکاری و مساعدت کاسبین این شهرک بتوانیم مسجدی بزرگ درحد نمازگزاران این شهرک ایجاد کنیم.

مهندس محمدرضا عظیمی‌زاده در زمینه امنیت در این شهرک افزود: همکاری بسیار خوبی در سال جدید مابین شهرداری ونیروی انتظامی انجام شده است ودر این زمینه هم اگر کاسبین مساعدت و همکاری بنمایند نسبت به ایجاد یک کانکس امنیتی با حضور مامور انتظامی اقداماتی انجام خواهد شد.

همچنین سیدعلیرضاانتظارقائم نماینده شهرداری در امور شهرک مشاغل فنی هم در این دیدار گزارشی از اقدامات و خدمات صورت گرفته شهرداری در شهرک مشاغل فنی را ارائه نمود.










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا