یزدفردا "سرویس اجتماعی"خبرهای پلیس فتای کشور :عامل انتشار تصاویر و مطالب توهین آمیز در فضای سایبر توسط پلیس فتا خراسان رضوی شناسایی و دستگیر شد.

 به گزارش یزدفردا:رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی در تشریح این خبرگفت : در پی شکایت مردی جوانی مبنی برانتشار عکس و نوشته های توهین آمیز علیه وی در فضای مجازی موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی از كارشناسان پلیس فتا استان قرارگرفت .

سرهنگ"سید محسن عرفانی"افزود: پس ازبررسی اظهارات شاكی كارشناسان پلیس فتا با یك سری تحقیقات فنی عامل انتشار عکس و نوشته های توهین آمیز را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی او را دستگیر كردند.

متهم جوان كه هم اتاقی شاكی بود در بازجویی های اولیه منكر هرگونه جرمی بود كه در ادامه با مواجهه با ادله پلیسی به انتشار مطالب و تصاویر توهین آمیز اعتراف و اظهار داشت در پی اختلاف قبلی برای انتقام جویی عكس های خصوصی شاكی را كپی و در فضای سایبر منتشر كردم.

سرهنگ عرفانی با اشاره به معرفی متهم به مقام قضایی تصریح كرد: عكس ها و اطلاعات خصوصی و محرمانه جزئی از اسناد هر شخصی می باشد كه باید به دقت از آنها محافظت كرد و به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهید و همچنین در فضای مجازی به هیچ عنوان نباید به دیگران اعتماد كنید.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا