پدرام سلطانی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری نخستین کنفرانس ملی علم و کار در یزد گفت: امروز حرفه ها و مشاغل به علت تخصصی بودن نیاز به دانش کافی دارند.
وی اظهار داشت: باید از همان ابتدای دوران تحصیل، دانش آموختگان را به سمت و سوی مهارت سوق دهیم.
وی اضافه کرد: همچنین مراکز آموزش عالی اعم از دانشگاههای علمی کاربردی، هنرستان و اموزشهای فنی و حرفه ای باید بر اساس نیاز صنعت، نیروی فنی این بخش را تربیت کنند.
سلطانی در ادامه گفت: در کشور ما بین صنعت و دانشگاه فاصله وجود دارد و همین باعث شده تا هیچکدام متوجه نیاز هر یک به دیگری نباشند.
وی بر ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت تاکید و ادامه داد: این ارتباط باید دو سویه بوده و تقویت شود.
سلطانی با بیان اینکه اتاق بازرگانی در تمام استانها برای تعمیم این موضوع در حال پیگیری است گفت: باید یک طراحی یکپارچه برای تامین نیازهای بخش تولید و بخش خصوصی از طریق دانشگاه صورت گیرد.
سلطانی افزود: دانشگاه می تواند بعنوان مشتری به صنعت از لحاظ تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز و هم پژوهش و تحقیق جهت رفع مسائل و مشکلات صنعت و ارائه فناورهای جدید نگاه کند.
وی اظهار کرد: امیدواریم با همکاری اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی و دانشگاه، همکاری صنعت و دانشگاه بیش از بیش فراهم شود.
نخستین کنفرانس ملی علم و کار، با حضور بیش از 400 نفر از اساتید، دانشجویان، مدیران صنایع و کارکنان ادارات مختلف سراسر کشور در مجتمع اموزشی ملاصدرای یزد برگزار شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 22,فوریه,2025