وقتی فدراسیون و وزارت، مرا نمیخواهند کاری از دست من برنمیآید
سرمربی تیم ملی ایران میگوید مصاحبهاش با روزنامه پرتغالی هر چند امروز منتشر شده اما قدیمی بوده ولی حرفش درباره آینده مساله تازهای نبوده است.
به گزارش ایسنا، کارلوس کیروش که پس از دیدار با نیجریه نیز یک بار نشست خبری برگزار کرده بود، بار دیگر پیش از سفر تیم ملی به بلوهوریزنته، میزبان اصحاب رسانه بود.
او گفت: اول از همه به خاطر تاخیرم عذرخواهی میکنم ولی پشت پرده، چند مطلب مهم درباره تیم ملی وجود دارد که باید دربارهاش صحبت میکردم. همچنین منتظر بودم که آخرین آزمایشهای پزشکیمان انجام شود که این کار بعد از ساعت 16:30 انجام شد. خوشبختانه بعد از جلسه پزشکی میتوانم با خوشحالی بگویم که هیچ مشکلی از لحاظ مصدومیت بازیکنان نداریم. خیلی خوشحال هستم که تمام پزشکان و فیزیوتراپها گفتهاند که شرایط خوب و کاملی داریم و این ثابت میکند کاری که در دو اردوی قبلی انجام دادهایم، کاملا مفید و سودمند بوده است.
کیروش ادامه داد: همان طور که دیدید در دیدار برابر نیجریه با قدرت زیاد و فشار بالا بازی کردیم و توانستیم با همین کیفیت، بازی را به پایان برسانیم. از لحاظ فیزیکی از وضعیت تیم خیلی راضی هستم.
سرمربی تیم ملی فوتبال در ادامه درباره رسانهها گفت: من وضعیت ایران و رسانههایش را بعد از سه سال و نیم میشناسم. به خوبی میدانستم که دیر یا زود یک سری شایعات در رسانهها مطرح خواهد شد. الان اینجا هستم که به همه شایعات پاسخ بدهم. با قاطعیت میگویم که در یک سری جلسات، مسائلی مطرح شد. جلساتی که به نظر من باید خیلی زودتر از اینها انجام میشد ولی در همین جا میخواهم به همه هواداران و مردم تضمین بدهم که این جلسات هیچ تاثیری در عملکرد تیم ملی نخواهد داشت. هرچه از دست من بربیاید برای تیم ملی انجام میدهم که مشکلات و مسائل تیم حل شده و تیم به بیشترین کارایی دست پیدا کند. من همچنین قصد دارم درباره صحبت یا شایعهای که قرار است بعدا مطرح شود هم توضیح بدهم. شایعات هیچ اعتباری ندارند.
سرمربی تیم ملی درباره ماجرای جداییاش از تیم ملی فوتبال ایران پس از جام جهانی گفت: مصاحبهای که امروز از من منتشر شد، چیزی بود که خیلی وقت پیش انجام شده بود و پیرو حقایق و واقعیتهایی بود که همه شما از آن اطلاع دارید. صحبتهایی که قبلا زده شده و چیز جدیدی نیست و فقط امروز منتشر شده است. تمام چیزهایی که در مصاحبه من گفته شده، جدا از مسائلی که قبلا در آفریقای جنوبی گفتهام نیست. قبلا هم گفته بودم که خواسته من این است که کارم را در تیم ملی ایران ادامه بدهم اما وقتی فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش چنین تمایلی ندارند دیگر کاری از دست من برنمیآید. این موضوعی نیست که بخواهیم دوباره درباره آن صحبت کنیم.
خبرنگاری به کیروش گفت که عالیترین مقام اجرایی کشور میخواهد شما در تیم ملی بمانید پس چرا شما میگویید که وزارت ورزش چنین تمایلی ندارد که سرمربی تیم ملی در پاسخ گفت: این مسئله برای من مایه افتخار است که بالاترین مقام اجرایی ایران از طرفداران من است. این افتخار را هیچ وقت فراموش نمیکنم. در اتریش هم گفتم که ایران و ایرانی همیشه در قلب من خواهند ماند اما الان زمان مناسبی نیست که درباره این مسئله صحبت کنیم. در حال حاضر باید فقط بر روی بازی با آرژانتین تمرکز کنیم.
سرمربی تیم ملی ادامه داد: هدف من این است که جو اردوی تیم ملی را همانند بازی با نیجریه نگه دارم. دیدار با آرژانتین بزرگترین و مهمترین بازی تاریخ فوتبال ایران خواهد بود. فکر نمیکنم در شرایطی که دو روز به آغاز این دیدار مانده زمان مناسبی برای مطرح کردن چنین بحثهایی باشد. در حال حاضر تمام بازیکنان و کادر فنی با تعهد و تمرکز بالا تلاش میکنند تا کار را به جلو پیش ببرند. باید روحیه جنگندگی و تمرکزمان را بالا ببریم.
او به هواداران وعده یک بازی قابل قبول را داد و گفت: به شما قول میدهم که همان طور که در بازی اول توانستیم کار مهمی انجام دهیم در این بازی هم با یاد هواداران بازی قابل قبولی انجام دهیم. انشاءالله خداوند متعال به ما کمک میکند.
کیروش در پاسخ به این سوال که چرا مصاحبهای که در پرتغال داشتید به این اندازه بازتاب داشته است گفت: همه میدانند که چطور یک مصاحبه میتواند روی بازیکنان تاثیر بگذارد. در اتریش هم به این مسئله اشاره کردم اما آن موقع کسی دغدغهاش این نبود. من 5 روز پیش هم این مسئله را گفتم و اشاره کردم که باعث و بانیاش چه کسی است. فکر میکنم شما همه واقعیت را میدانید اما اگر بخواهید فکر کنید که این مسائل یک صدم درصد روی کار من و بازیکنانم تاثیر میگذارد باید بگویم که اشتباه میکنید.
خبرنگاری گفت: سرمربی نیجریه بعد از بازی اعتراف کرد که در تله شما افتاده است. آیا برای سابهیا هم دامی در نظر گرفتهاید که کیروش در پاسخ به این خبرنگار گفت: ما تلاشمان را میکنیم که آنها را به دام بیندازیم اما به دام انداختن آن پسر کوچک که اسمش مسی است، واقعا کار دشواری است. اگر او را هم بتوانیم مهار کنیم، به دام انداختن دیماریا و هیگواین هم سخت است. بارها این مسئله را تکرار کردهام. فکر میکنم حتی اگر بخواهیم در تصورمان فکر کنیم که آرژانتین بخواهد ایران را به بوینس آیرس دعوت کند تا یک بازی فوتبال با ما انجام دهد، بسیار دور از انتظار و غیر واقعی است و در حال حاضر این خوشبختی به در خانه ما آمده که این فرصت شیرین و طلایی را داریم. نمیخواهم این کیک شیرین را از دست بدهیم. بازی با آرژانتین فرصتی است که در طول زندگی بازیکنان من فقط یک بار به آنها میرسد و اصلا نمیتوانم بپذیرم که یک نفر بیاید هرچه بخواهد به ما بدهد و ما این فرصت را به او بدهیم.
او ادامه داد: اصلا این کار را نمیکنیم. برخی از همین بازیکنان من در سالهای آینده با نوه و نتیجهشان مینشینند و میگویند که من مقابل مسی بازی کردم. اجازه بدهید با هم از این فرصت لذت ببریم.
علی دایی: تیم ملی در برابر نبجریه خوب بود؛ به شیوه دفاعی کروش خرده نگیرید
ورزش > فوتبال ملی - ایرنا نوشت:
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تیم ملی در برابر نیجریه خوب عمل کرد و نباید به خاطر شیوه بازی دفاعی تیم از کی روش خرده گرفت.
علی دایی رو پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در نیر افزود: در مقابل تیم فوتبال نیجریه تاکتیک دیگری نمی توانستیم داشته باشیم ، شاید اگر من هم بودم همین روش را انتخاب می کردم. وی گفت: نباید به کی روش خرده گرفت چون او باید با توجه به شرایط تیم ملی ایران و حریفانی که پیش رو داریم عمل می کند ، ما دو بازی سخت دیگر پیش رو داریم و من امیدوارم بازیکنان تیم ملی همان طور که در بازی برابر نیجریه ظاهر شدند عملکرد خوبی داشته باشند.
در جریان برنامه امروز «بیست چهارده» عادل فردوسی پور اشتباه جالبی مرتکب شد.
به گزارش خبرآنلاين، در جريان برنامه «بيست چهارده» امروز اتفاق جالبي افتاد. عادل فردوسي پور كه در ميان گزارشگران صدا و سيما كمترين درصد اشتباه را دارد،
در بخشي از برنامه، محبوب ترين تيمهاي جام جهاني را با توجه به پيامك هاي مردمي معرفي كرد. در صدر اين فهرست تيم ملي برزيل با بيش از 3 ميليون راي قرار داشت اما عادل در لحظه خواندن نام اين تيم به شكل غير منتظره اي از كلمه «پرسپوليس» استفاده كرد. مسئله اي كه بساط خنده را براي خودش و ديگر عوامل برنامه فراهم كرد. او بلافاصله در واكنش به اين سوتي گفت: «آخه چرا؟!»
حالا معلوم نيست وجه شباهت برزيل و پرسپوليس چيست كه عادل اين دو را با هم اشتباه گرفت!
فوتبالیستها تافته جدابافته
فوتبالیستها دلاری پاداش میگیرند و بقیه قهرمانان تحقیر میشوند
مثالهای فراوانی را میتوان برای این بیعدالتی سازمان ورزش ایران آورد. جایی که قهرمانی فوتسال ایران در مسابقات بینقارهای خیلی زود فراموش میشود اما صعود ایران در جامجهانی از گروهش میتواند صندلی علی کفاشیان را در انتخابات پیشروی فدراسیون تثبیت کند، مسلم است که پاداشهای دلاری باید به کدام حسابها واریز شود.
نخستین بازی تیم ملی ایران در جامجهانی با تساوی بدون گل برابر آرژانتین همراه بود تا ایران بهترین شروع تاریخ ورزشی خود در رقابتهای جامجهانی را ثبت کند و بعداز چهار دوره حضور در جامجهانی برای اولین بار دروازه خود را بسته نگهدارد. تقریبا همه از اهمیت کار ملیپوشان باخبرند و میدانند که با همین تساوی ما تا روز آخر جزء تیمهای امیدوار به صعود رقابتهای جامجهانی هستیم.
به گزارش تابناک، همه این روزها به بازی دوم تیم ملی برابر آرژانتین فکر میکنند، دیداری که شاید مهمترین دیدار تاریخ ایران در جامهای جهانی باشد. همزمان با صحبتهای امیدبخش کارلوس کیروش درخصوص بازی با آرژانتین مسئولان فدراسیون و وزارت ورزش هم که این روزها در برزیل حضور دارند، سعی کردند با به میان کشیدن موضوع پرداخت پاداش ملیپوشان، به فوتبالیستهای ایرانی روحیه بدهند. خصوصا بعد از آنکه پس از تساوی برابر نیجریه اخباری مبنیبر دلخوری ملیپوشان درخصوص پرداخت پاداش آنها منتشر شده بود.
نصرالله سجادی، معاون گودرزی که بهعنوان نماینده وزارت ورزش و جوانان در برزیل حضور دارد، امروز در گفتوگو باخبرنگاران درخصوص پرداخت پاداش ملیپوشان گفت: « ما حمایتهایمان را انجام دادهایم. پاداش بازیکنان هم مشخص شده است. به خاطر تساوی ارزشمند برابر نیجریه همانطور که از قبل گفته بودیم، نفری سههزار دلار به اعضای تیم پرداخت میشود. این پاداش درصورت برد نیجریه پنجهزار دلار بود.» سجادی در ادامه با اعلام افزایش مبلغ پاداش بازیکنان در دوبازی پیشرو گفت: « اگر تیم ملی برابر آرژانتین هم به تساوی برسد، ششهزار دلار پاداش میگیرد و اگر پیروز شوند، دههزار دلار دریافت خواهند کرد.»
علی کفاشیان که در این نشست خبری سجادی را همراهی میکرد در توضیح صحبتهای سجادی گفت: «این طور نیست که بخواهیم این پول را با خودمان ببریم؛ بلکه این پولها را حواله میکنیم. اگر از گروه صعود کنیم یکمیلیون دلار بیشتر به ما میدهند که اگر این صعود انجام شود، این یکمیلیون دلار را بین بازیکنان تقسیم میکنیم. این تصمیمی است که امروز صبح گرفتهایم و البته این به غیر از پاداشی است که دولت و وزارت ورزش به بازیکنان میدهد. پاداش تساوی برابر نیجریه نیز به بازیکنان پرداخت شده است.»
پرداخت پاداش به فوتبالیستها در رقابتها و تورنمنتهای بزرگ یکی از رسوم متداول مسابقات فوتبال است و دولتمردان، فدراسیونها و اسپانسرها پیش از آغاز هر تورنمنت و بسته به حساسیت هر مسابقه پیش از آغاز آن مسابقه برای بالا بردن روحیه بازیکنان وعدههای اغواکنندهای ارائه میدهند. با این متر و معیار برای تساوی ارزشمند ملیپوشان ایران برابر نیجریه پاداش درخور سههزار دلاری برای هر نفر در نظر گرفته شده و بیشک افزایش آن به شش تا دههزار دلار هم برای دو بازی سخت پیشرو تصمیم مناسبی به نظر میرسد. گرچه ملیپوشان ما در سالهای اخیر همواره به خاطر دریافتهای میلیاردیشان مورد نقد رسانهها قرار میگرفتند، اما اگر مقایسهای با تیمهای دیگر حاضر در جامجهانی هم انجام دهیم، تخصیص پاداش به ملیپوشان پربیراه نیست.
اما سوال اینجاست که چگونه است که وزارت ورزش و جوانان توانایی مالی و اجرایی این موضوع را دارد که به ملیپوشان فوتبال ایران برای هر بازی پاداش دلاری بدهد؛ اما هنوز نتوانسته به قهرمانان ملی و المپیکی بعد از افتخارآفرینیهای چندین و چندباره پاداشهای وعده دادهشده را بدهد؟
نواب نصیرشلال ملیپوش خوزستانی وزنهبرداری ایران است که در المپیک لندن مدال نقره غیرهمنتظرهای را برای کاروان ایران به ارمغان آورد و در بهبود جایگاه ایران در جدول رقابتها تأثیر بسزایی داشت. او برای کسب مدال نقره المپیک از سوی وزارت ورزش و جوانان مستحق دریافت یک جایزه پانزدهمیلیون تومانی شد که با تأخیر چندین و چند ماهه دوازدهمیلیون تومان آن به حسابش واریز شد. همه میدانیم که درآمد قهرمانان المپیکی رشتههایی مانند وزنهبرداری بههیچوجه قابلقیاس با فوتبالیستهایی که حتی در تیم ملی هم بازی نمیکنند نیست؛ اما یک سیستم نابرابر و ناعادلانه موجب میشود تا یک قهرمان المپیکی برای مدال نقره المپیکش تنها شایسته دریافت پانزدهمیلیون تومان پاداش شود و هر یک از اعضای تیم ملی فوتبال برای کسب یک امتیاز در جامجهانی حداقل ۳۵میلیون تومان را در رختکن دریافت کنند..
آذرماه سال گذشته بود که تیم محجوب فوتبال ساحلی ایران در مسابقات بین قارهای جهان در امارات با غلبه بر اکثر قدرتهای جهانی توانست عنوان قهرمانی را کسب کند. تیمی که یک اعضای آن را یک نانوا، یک کارگر پارهوقت و یکی دو ماهیگیر تشکیل میدادند. آنها قراردادهای میلیاردی نداشتند، هر روز زیر فلش دوربین روزنامهها نبودند، اما خیلی آرام و بیسروصدا آمدند و قهرمانی جام بینقارهای شدند. همان روزی که ملیپوشان فوتسال ایران باید در دیدار پایانی آن رقابتها به مصاف حریفان خود میرفتند علی کفاشیان در تهران مصاحبه کرد و گفت که پولی ندارند تا به ملیپوشان ساحلی پاداش بدهد. اگر پاداش دادن به ملیپوشان موجب افزایش روحیه میشود، آن روز هم ملیپوشان ساحلی احتیاج به روحیه داشتند. آن هم ملیپوشانی که وضع مالیشان از فوتبالیستها خیلی بدتر است.
مثالهای فراوانی را میتوان برای این بیعدالتی سازمان ورزش ایران آورد. جایی که قهرمانی فوتسال ایران در مسابقات بینقارهای خیلی زود فراموش میشود اما صعود ایران در جامجهانی از گروهش میتواند صندلی علی کفاشیان را در انتخابات پیشروی فدراسیون تثبیت کند، مسلم است که پاداشهای دلاری باید به کدام حسابها واریز شود.
اگر در این هفته حماسهای خلق شد و اتفاق خوبی افتاد، بیشک کل ایران غرق در شادی میشود و مردم یک سال بعد از انتخابات و صعود به جامجهانی یک جشن خیابانی دیگر را تجربه میکنند. فراهم آوردن ابزار و وسایل همین شادی مردم میطلبد که وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون چنین مخارجی را متحمل شود و حتی پاداشهای بزرگتری هم برای ملیپوشان در نظر بگیرد. اما تنها سوال اینجاست که چرا برای سایر قهرمانان این کار را انجام نمیدهید؟
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
-
نویسنده : یزد فردا
-
منبع خبر : خبرگزاری فردا
http://www.yazdfarda.com/news/af/89525/
سهشنبه 26,نوامبر,2024