براساس بررسی‌های جدید مشخص شده است که بیشتر کاربران فیس بوک در واقع پس از گذراندن وقت خود در این شبکه اجتماعی احساس نارضایتی و ناخرسندی دارند.

به گزارش "یوروپین فونیکس"، در تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه کانتربری نیوزیلند كيفيت احساسات افراد طی انجام فعالیتهای مختلف در یک روز مورد بررسی قرار گرفت.

در این تحقیق محققان بررسي كردند که افراد مختلف چه فعالیتهایی طی روز انجام می‌دهند و این فعالیتها را از لحاظ احساساتی همچون شادی، خوشحالی، تعهد و بی‌ارزش بودن در چه رتبه‌ای قرارمی دهند.

در این بررسی مشخص شد که وقت گذراندن در فیس بوک در میان بدترین ۱۰ فعالیتی قرار گرفت که احساس ناخوشایندی به افراد می دهد. وقت گذراندن در فیس بوک از نظر کاربران همچنین در زمره فعالیتهایی قرار گرفته که از ارزش کمتری در مقایسه با دیگر فعایتهای روزانه برخوردار بوده است.

این در حالی است که بررسی‌های دیگری در مورد احساس افراد به دنبال استفاده از فیس بوک نشان مي دهد که بسیاری از کاربران فیس بوک افراد غمگین و دلتنگی شده اند چون آنها معتقدند که شور و نشاط زندگی دوستانشان بیشتر از آنهاست.

براساس تحقیقات دیگری در دانشگاه ادینبورگ مشخص شد که هر چه قدر افراد دوستان زیادی در فیس بوک داشته باشد، تنش های ذهنی بیشتری برای استفاده از فیس بوک دارند.

همچنین دوست شدن با افراد خانواده و یا همکاران در فیس بوک نیز افزایش استرس را برای کاربر عضو به همراه دارد. این در حالی است که فقط ۵۵ درصد از والدین بر صفحات فیس بوک فرزندانشان نظارت داشته اند .

براساس یافته‌های بدست آمده مشخص شده است که کاربران فیس بوک یکسری از رفتارهای خاص خود را در زمان ارتباط در این سایت با دوستانشان بروز نمی دهند چون نگران هستند تصویری منفی از آنها در فیس بوک ترسیم شود.

 

منبع:الف

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا