یزدفردا "سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیسی"پلیس فتا"رييس پليس فتا سمنان در برخورد با پيشنهاد هاي اغوا کننده در شبكه هاي اجتماعي، هوشيار باشيد و فريب نخوريد.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا"ورود به عصر فناوري اطلاعات و ارتباطات، چالشها و ناهنجاري هاي فراواني را فرا روي جوامع بشري گسترده است.
همزمان با تحول سريع در ابزارها و روشهاي نوين زندگي اجتماعي، با تحولات چشمگيري در عرصه ارتکاب جرائم نيز روبهرو هستيم. در واقع مي توان،گفت: تکنولوژي به صورت يک عامل تسهيل کننده جرم درآمده است و هر روز شگردهاي جديدي از مجرمان رو مي شود.
اين روزها شاهد اجراي طرح هايي از سوي سازمان ها و ارگانهاي دولتي از جمله طرح تحول سلامت، تسهيلات خريد خودرو ، مسکن، ازدواج و... هستيم كه اين شرايط بستر فعاليت كلاهبرداران سايبري را فراهم مي آورد.
شهرونداني كه معمولا با فناوري اينترنت و آسيب ها و تهديدات آن آشنايي كافي ندارند، فرصتي براي وقوع اين جرائم در فضاي مجازي ايجاد مي كنند.
پليس فتاي استان سمنان به منظور كاهش وقوع اين گونه جرايم و آگاهسازي كاربران اينترنت، به كاربران شبكه هاي اجتماعي توصيه كرد: در برخورد با پيشنهاد هاي اغوا کننده در اين صفحات، هوشيار باشيد و با رعايت توصيه هايي كه در ادامه مطرح مي شود، ايمني سيستم خود را تقويت كنيد.
در صورت دريافت پيامک مبني بر اعطاي کارت تخفيف در طرح هاي دولتي و.... با مراجعه به سايت آن سازمان از صحت آن اطمينان پيدا كنيد.
هيچ گاه پيش از مراجعه به اداره ارائه دهنده خدمات که در شبکه هاي اجتماعي تبليغات آن را ديده ايد، هزينه اي را از طريق سامانه هاي بانکداري الکترونيکي براي ارسال کننده پيام واريز نكنيد.
از طريق تلفن همراه به هيج عنوان اطلاعات کارت بانک ( رمز عبور، تاريخ انقضاء و ...) را در اختيار ديگران قرار ندهيد .
پيامک هايي که از شماره هاي معمولي اپراتورهاي مختلف ( ايرانسل، همراه اول، رايتل و ...) و يا از شبکه هاي اجتماعي براي شما ارسال مي شود، فاقد اعتبار بوده و احتمال سوئ استفاده از آن وجود دارد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024