رئيس پليس فتا غرب استان تهران هشدار داد؛سوء استفاده از اطلاعات شخصي کاربران توسط هکرها در تلگرام
یزدفردا "سرویس اجتماعی"حوادث"خبرهای پلیس فتای کشور :رئيس پليس فتا غرب استان تهران درمورد سواستفاده از اطلاعات شخصي کاربران توسط هکرها در نرمافزار پيامرسان تلگرام هشدار داد.
به گزرش واحد دریافت خبر یزدفردا:سرهنگ "اصغر باقريان" در اين رابطه گفت:متأسفانه اين روزها آمار سرقت اطلاعات شخصي کاربران توسط هکرها افزايش پيدا کرده است، به گونه اي که اين هکرها با ايجاد پيام هاي جعلي در نرم افزار تلگرام و ارسال آن به حساب کاربري افراد، از اطلاعات شخصي افراد سو استفاده مي کنند.
رئيس پليس فتا غرب استان تهران افزود: هکرها با وارد کردن شماره تلفن قرباني در سايت يا اپليکليشن تلگرام، خود را به عنوان کاربري جديد با شماره وي به سايت معرفي مي کنند که در اين صورت کد تأييدي از طرف تلگرام و از طريق پيامک يا پيام در داخل اپليکيشن تلگرام براي کاربر ارسال ميشود.
وي تصريح کرد: پس از ارسال کد تاييد، هکر ها پيامي جعلي از سوي تلگرام را براي کاربر ارسال کرده و کد تاييدي را که نبايد توسط کاربر افشا شود، از وي اخذ کرده و با داشتن اين کد به اطلاعات شخصي فرد دسترسي پيدا مي کنند.
"باقريان" ادامه داد: با دسترسي به اطلاعات شخصي قرباني، بزهکاران با تهديد به انتشار اين اطلاعات شروع به اخاذي از آنها مي کنند.
اين مقام انتظامي در پايان از شهروندان خواست: با هوشياري در استفاده از شبکه هاي اجتماعي، به هيچ عنوان کد ورودي تلگرام خود را به مرجع درخواست کننده ارسال نکرده و خود در معرض گرفتار شدن به دام اينگونه شيادان قرار ندهند
کاربران اينترنت مراقب ايميلهاي جعلي باشند
یزدفردا "سرویس اجتماعی"حوادث"خبرهای پلیس فتای کشور :رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان زنجان گفت: ايميل جعلي شيوهاي است که کلاهبرداران اينترنتي به منظور سوءاستفاده از کاربران اينترنت بکار ميگيرند لذا کاربران مراقب ايميلهاي جعلي باشند .
به گزرش واحد دریافت خبر یزدفردا:سرگرد "جواد شعبانپور " بيان داشت: اصلي ترين راه پيشگيري از به دام افتادن در اينگونه موارد توجه به اين نکته است كه از صحت انها اطمينان حاصل كنيم چرا كه ايميلي که در آدرس فرستنده آن نام ارگان و يا سازمان معتبري درج شده است لزوماً واقعي نيستند.
شعبانپور عنوان كرد: با توجه به افزايش دانش کاربران اينترنت و همچنين بوجود آمدن راهکارهايي براي جعل وکلاهبرداري در فضاي مجازي، در برخي موارد افراد با استفاده از آدرس ايميلهاي معتبر اقدام به ارسال ايميل به ساير کاربران ميكنند.
وي اظهار داشت: در شگردي جديد، کلاهبرداران ايميلهايي را به صورت انبوه به کاربران ارسال کرده كه ممكن است کاربر بدون چک کردن مبدأ ايميل،آن را باز کرده و متأسفانه مورد نفوذ و حمله کلاهبرداران قرار گيرد.
شعبانپور افزود : در اين روش ايميل هاي ارسالي از سوي کلاهبرداران به ظاهر داراي آدرس معتبر و مهم بوده و از قرباني خواسته ميشود به لينک خاصي مراجعه كرده ، اطلاعات مورد نظر را ارسال کنند و يا پولي را به حساب مورد نظر واريز كنند.
رئيس پليس فتا زنجان با اشاره به اين شيوه از كلاهبرداري به کاربران اينترنت توصيه كرد قبل از هرگونه اقدام و پاسخگويي به اين نوع ايميلها حتماً به نکات زير توجه كنند.
هيچگاه اطلاعات کاربري خود را از طريق يک درخواست يا فرمي که از طريق ايميل دريافت کردهايد، وارد نکنيد.
هميشه براي وارد کردن اطلاعات حساس کاربري ، يک صفحه جديد در مرورگر خود باز کنيد و آدرس آن وب سايت را به صورت دستي وارد کنيد.
هيچگاه در يک ايميل مشکوک به فيشينگ روي لينکي کليک نکنيد.
براي وارد کردن اطلاعات حساس مانند رمز عبور و نام کاربري هميشه از وب سايت هاي ايمن که باhttps:// شروع ميشوند استفاده کنيد.
به طور مرتب فعاليتهايي که در حساب کاربري شما انجام ميشود را زير نظر داشته باشيد.
به طور مرتب تراکنشهاي حساب بانکي خود را چک کنيد.
بطور مرتب مرورگر خود را بروز کرده و همه وصلههايي امنيتي آنرا نصب وفعال نماييد.
کامپيوتر خود را با نصب يک آنتيويروس و آنتياسپايوير و يک فايروال مناسب محافظت کنيد.
قبل از واريز کردن وجه معامله به غير از ايميل از طرق ديگر مثل تلفن يا فاکس تأييديه شماره حساب را دريافت کنيد.
به پيشنهادات اغواگرايانه ايميلي توجه نكنيد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 24,نوامبر,2024