امیر عباس سلطانی:"20مورد اعتراف زنجانی در اختبار ماست"
به گزارش واحد تامین خبر یزدفردا، چند روز پیش، وزیر نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گاه مسائلی در رسانهها مطرح میشود که تعجبآور است، گفت: برخی به نقل از زنجانی مطرح میکنند او میخواهد پول وزارت نفت را بدهد، ولی وزارت قبول نمیکند. ما پولمان را میخواهیم و میگوییم حاضریم زنجانی پول را در یک حساب به نام خودش بریزد و اصلا حساب بلوکه باشد.
وی افزود: بابک زنجانی با فسادی که در نفت انجام داده، رکوردی از خود بر جای گذاشته که در دنیا کسی ندارد و نمی تواند ٢ میلیارد و ٧٠٠ میلیون دلار فساد انجام دهد.
با این حال، هنوز پرونده ابعاد آشکار و پنهان زیادی دارد، ولی برخی نمایندگان مجلس بر این باورند، مدارکی دارند که اگر اجازه ملاقات با بابک را در زندان پیدا کنند، در گشایش این پرونده مؤثر خواهد بود؛ هر چند در روزهای گذشته، قرار بود این نمایندگان به دیدار زنجانی در زندان بروند، گفته می شود، این ملاقات به دلایلی ملغی شد.
بنا بر این گزارش، با وجود این، هنوز نمایندگان پیگیر امیدوارند این فرد را در زندان ببینند و با امضای نامه ای دیگر از قوه قضاییه، بار دیگر تقاضای ملاقات با بزرگ ترین دلال نفتی ایران را کرده اند.
امیر عباس سلطانی در گفت و گو با تابناک درباره این موضوع اظهار داشت: صحبت های که زنگنه درباره بابک زنجانی گفته و اینکه زنجانی همکاری نمی کند، حرف درستی است، ولی متأسفانه به ما اجازه داده نمی شود با زنجانی دیدار کنیم. اگر ما بتوانیم ایشان را ببینیم شاید بتوانیم چیزهای بیشتری به دست بیاوریم.
این عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس گفت: با توجه به اینکه ما توانسته ایم تا کنون چند بار با وی در کمیسیون جلسه بگذاریم و صحبت کنیم، شاید بتوانیم چیزهای بیشتری به پرونده اضافه کنیم. دست ما پرتر هست. ما اصلاً نمی دانیم مواردی که در اختیار دیگران است، با چیزهایی که ما داریم یکی است یا نه.
این نماینده مجلس گفت: اما چیزی که وجود دارد، این است که مذاکرات ما با بابک زنجانی دست هیچ کس نیست و قوه قضاییه هم این موارد را ندارد. ما حدود 20 مورد اعتراف داریم که تنها در اختیار ماست، ولی نمی شود اینها را رسانه ای کرد، چون اگر زنجانی این را بداند، دیگر نمی شود از وی حرفی بیرون کشید.
سلطانی درباره شایعاتی که پشت پرده دیدار نماینده ها با بابک زنجانی مطرح شده نیز گفت: اینها حرف هست و ما تنها می خواهیم تکلیف پرونده و حرف های گذشته ای که گفته و امروز همه را تکذیب یا حاشا کرده است، مشخص کنیم.
این نماینده مجلس گفت: ما در حال تنظیم نامه جدید برای دیدار با بابک زنجانی هستیم و چهار نفر از نمایندگان آن را امضا کرده اند که امضاکننده های آن بنده، دهدشتی، موسی احمدی و موسوی نژاد هستند؛ البته بسیاری از نماینده ها هم تمایلی به امضا نداشتند، ولی این تعداد هم کافی است.
همچنین دهدشتی، نماینده دیگر عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس گفت: حدود دو سال است بابک زنجانی در بازجویی است؛ اما از آنجا که آدم عاقلی است، تا کنون چیزی بروز نداده و این کار را مشکل کرده است.
وی افزود: ما چیزهایی داریم و همان طور که سلطانی گفت، مدارک جدیدی به دستمان رسیده است که میتواند در روند پرونده تأثیرگذار باشد، ما واقعاً نگران هستیم و می خواهیم پرونده هر چه زودتر به نتیجه برسد.
این نماینده درباره شایعاتی که پشت سر اعضای کمیته به راه افتاده بود نیز گفت: بابک زنجانی یک توهم نیست و وجود دارد و همین کمیته بود که اولین بار این پرونده را بررسی و حتی موضوع آن را رسانه ای کرد. اگر این کار انجام نمی شد، بابک زنجانی هم ممکن بود مانند برخی آقایان از کشور خارج شود.
به گزارش واحد تامین خبر یزدفردا، امین دلیری امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت با اشاره به اینکه کل فروش سازمان در سال 93 بالغ بر 3 هزار و 296 میلیارد ریال بوده است، اظهار داشت: در 5 ماهه نخست سال 1207 میلیارد ریال درآمد کسب شده است.
رئیس سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به اینکه 13 هزار پرونده راکد مربوط به اموال غیرمنقول وجود دارد گفت: در حال برنامهریزی برای فعال شدن این پروندهها و اولویتبندی آنها هستیم.
این مقام مسئول به موضوع کالاهای قاچاق اشاره کرد و یادآور شد: در سال 93 ، 1465 میلیارد ریال کالای قاچاق کشف شده بود و در حال حاضر طرحی برای کنترل آن در دست اجرا بوده و با همکاری وزارت اطلاعات،تعزیرات، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قوه قضاییه ، نیروی انتظامی در تهران به صورت آزمایشی انجام میشود.
دلیری با بیان اینکه 24 میلیارد دلار آمار غیررسمی قاچاق در کشور وجود دارد، گفت: درصد کمی از این قاچاق به مرحله کشف میرسد. همچنین کالاهایی که منهدم شده در 5 ماهه نخست سال 106 میلیارد ریال بوده است.
این مقام مسئول درمورد اموال داراییهای امیرمنصور آریا نیز گفت: 40 مورد از اموال غیر منقول این شرکت با ارزش بالغ بر2 هزار و 239 میلیارد تومان به نام دولت زده شده و 27.11 درصد کارخانه فولاد خوزستان به ارزش 5 هزار میلیارد ریال در اختیار سازمان است که د رسال 93 حدود 144 میلیارد ریال و در مرداد ماه سال جاری 756 میلیارد ریال آن فروخته شده و بقیه اموال نیز به مزایده گذاشته شده، اما استقبال از آن وجود ندارد.
وی تاکید کرد: فروش سهام فولادد خوزستان در برنامههای سازمان است و سعی میکنیم آن را به فروش برسانیم، زیرا سهامدار عمده آن بانک ملی بوده و در حال رایزنی هستیم.
رئیس سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی درمورد اموال بابک زنجانی نیز گفت: این موضوع هنوز به دست سازمان نرسیده و باید در آیندهای نزدیک دادگاه این شخص برگزار و پس از آن اموال تعیین تکلیف شود.
این مقام مسئول درمورد ورود خودروهای لوکس بیش از 2500CC به کشور گفت: در حال حاضر تعداد 134 خودرو در انبارهای عمومی وجود دارد که متوسط ارزش هر کدام بیش از یک میلیارد تومان بوده و طبق قاعده باید به کشور سازنده مرجوع شود و پیشنهاد این است که این خودروها برای امر تشریفات در دستگاههای دولتی استفاده شود.
وی از اقدامات دیگر این سازمان را تامین و تجهیز انبارهای کالا دانست و یادآور شد: شیوهنامه جدیدی برای همکاری با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تهیه شده است و همچنین تا پایان سال سامانه مزایده الکترونیکی اموال منقول و غیرمنقول تکمیل خواهد شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024