مجموع تولید گارنت (صنعتی) در جهان در سال 2013 به 1.7 میلیون تن رسید که نسبت به تولید سال قبل از آن رشد 30 هزار تنی را نشان می دهد.
ذخایر جهانی گارنت بسیار زیاد بوده و در مناطق مختلفی از جهان به اشکال گوناگون پراکنده شده اند. علاوه بر آمریکا، کشورهایی مانند استرالیا، کانادا، چین و هند نیز ذخایر عظیمی از گارنت را در خود جای داده اند. این کشور علاوه بر بازار داخلی در زمینه صادرات گارنت نیز فعالند. در سالهای اخیر روسیه و ترکیه هم در عرصه تولید گارنت به ویژه برای تامین نیاز بازار داخلی فعال شده اند.
ذخایری از گارنت نیز در کشورهای شیلی، جمهوری چک، پاکستان، آفریقای جنوبی، اسپانیا، تایلند و اوکراین موجود است. معدنکاری های کوچک مقیاس در حوزه گارنت در عمده این دسته از کشورها مشاهده می شود.
آمریکا حدود 11 درصد از تولید جهانی گارنت را مصرف می کند. اگرچه تولید این کشور در سال 2013 نسبت به سال 2012 تغییر ثابت باقی مانده و واردات این کشور نیز با افت 4 درصدی مواجه شد. در همین حال صادرات گارنت این کشور نیز رشد نشان داد.
واردات گارنت مکمل تولید گارنت این کشور بوده است. استرالیا، کانادا، چین و هند از جمله صادرکنندگان عمده گارنت به آمریکا محسوب می شوند.
بازار گارنت به شدت رقابتی است. به همین دلیل برای افزایش سودآوری و رقابت پذیر باقی ماندن از طریق واردات مواد اولیه خارجی، تولید باید تنها به سنگهای گارنت با عیار بسیار بالا و یا دیگر مواد معدنی همراه با گارنت مانند کیانیت، سنگ مرمر، مواد معدنی میکا، سیلیمانیت، استارولایت، وولاستونیت و یا سنگهای فلزی محدود شود.
جالب اینجاست که بدانید ارزش گارنت خام تولیدی در آمریکا در سال 2013 تنها 8.6 میلیون دلار بود در حالی که فرآوری شده همین ماده معدنی ارزش بالغ بر 7.1 میلیارد دلار را به خود اختصاص داد.
برای دریافت گزارش سازمان زمین شناسی آمریکا درباره تولید جهانی گارنت در سال 2013 روی این لینک کلیک نمایید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024