وی افزود: سعی کردیم مواد اولیه موردنیاز را از داخل و خارج از کشور تامین کنیم. از ظرفیتهای موجود در کشور نیز استفاده می کنیم. سعی کردیم همکاریهایی با فولاد خوزستان به منظور استفاده از ظرفیت خالی گندله سازی آنها داشته باشیم.
وی عنوان کرد: در حال حاضر خودمان نیز سرمایه گذاری برای ساخت کارخانه 5 میلیون تنی گندله در معدن سنگان را آغاز کرده ایم.
وی درباره همکاری های فولاد مبارکه و شرکت دانیلی ایتالیا نیز توضیح داد: قصد داریم مناقصه مربوط به نورد 4.6 میلیون تنی را برگزار کنیم که شرکت دانیلی، اس ام اس دماگ و سایر رقبای آنها نیز می توانند در این مناقصه شرکت کنند.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: ما مصرف کننده تجهیزات و تکنولوژی ساخت کارخانه های فولادسازی و فولاد هستیم که شرکت دانیلی نیز یکی از فروشندگان تجهیزات و تکنولوژی به فولاد مبارکه محسوب می شود.
سبحانی درباره آخرین وضعیت عرضه سهام فولاد هرمزگان در فرابورس نیز گفت: امیدواریم بخشی از سهام فولاد هرمزگان ظرف چند ماه آینده در فرابورس عرضه شود.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان درباره برنامه های صادراتی این شرکت در سال جاری و سال آینده نیز توضیح داد: تا پایان سال تلاش می کنیم صادرات شرکت را به یک میلیون تن برسانیم. سال آینده نیز قرار است صادراتمان به 1.5 میلیون تن برسد.
سبحانی در پاسخ به این سوال که رکود حاکم بر بازار فولاد چه تاثیری بر فعالیتهای فولاد مبارکه داشته است؟ نیز گفت: ما مرتب در حال افزایش ظرفیت هستیم و چون بازار به همین میزان رشد نداشته باید تلاش کنیم محصولات خود را صادر کنیم.
مدیرعامل بزرگترین شرکت فولادسازی کشور در پاسخ به این سوال که آیا این شرکت برای فاز دوم هدفمندی یارانه ها و گران شدن قیمت حاملهای انرژی آمادگی لازم را دارد یا خیر نیز گفت: ما برای فاز دوم هدفمندی بی برنامه نیستیم. امیدواریم مسئولان برای صنعت فولاد تصمیمات درستی بگیرند و تصمیمات یک طرفه نباشد. در مورد صنعت فولاد باید همه چیز را دید.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024