عوض علیزاده مقدم در مجمع موسس صندوق توسعه بخش کشاورزی طبس، اظهار کرد: شرکت مادر تخصصی صندوق توسعه کشاورزی به نمایندگی از دولت و وزرات جهاد کشاورزی متولی توسعه کمی و کیفی صندوق های غیر دولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور است.
وی افزود: این شرکت در چارچوب برنامه ریزی هایی که به عمل آورده، قرار است در چارچوب یک نظام شبکه ای در همه شهرستانهای کشور صندوق های توسعه بخش کشاورزی را ایجاد کند که در حال حاضر این شبکه در استان های خراسان جنوبی، سمنان و تهران کامل شده و امروز صندوق شهرستان طبس سی و ششمین صندوق شهرستانی و هشتاد و چهارمین صندوق کشوری است، که راه اندازی شده است.
قائم مقام شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه کشاورزی تصریح کرد: مجموعه سرمایه صندوق ها بالغ بر 580 میلیارد رسیده است و خراسان جنوبی با مجموعه 14 صندوق بالغ بر 39.5 میلیارد تومان در کشور بعد از استان خوزستان رتبه دوم کشور است.
علیزاده تصریح کرد: نکته حائز توجه برآیند حضور و مشارکت مجموعه مدیریتی خراسان جنوبی است که این استان علی رغم اینکه حدود یک درصد در کل تولید بخش کشاورزی کشور سهم دارد، مجموعه سرمایه صندوق های تشکیل شده در خراسان جنوبی حدود هفت درصد کل سرمایه صندوق های تشکیل شده در کشور است.
وی بیان کرد: خراسان جنوبی با ارزش تولید بالغ بر یک هزار و 500 میلیارد تومان باید به سمتی برود که بر اساس نرخ جاری امروز سرمایه صندوق های استان به 300 میلیارد تومان برسد.
قائم مقام مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی اظهار کرد: نکته پایه ای و اساسی حضور جدی و مشارکت اساسی و پایدار آحاد تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی در عرصه است که بتوانند در مقطع تشکیل که حضور موثری داشته اند در مقطع مدیریت و اداره این صندوق به عنوان یک زیرساختی که بتواند همه مسائل توسعه کشاورزی استان را در یک چارچوب غیر دولتی سامان بدهد، حضور فعال داشته باشند.
مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در مجمع موسس صندوق توسعه بخش کشاورزی طبس، اظهار کرد: در حال حاضر علاوه بر صندوق استانی 11صندوق شهرستانی و دو صندوق زنان روستایی در استان فعال است.
غلامرضا هادربادی افزود: در مجموع 14 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در خراسان جنوبی وجود دارد که میزان اعتبار موجود در این صندوق ها تاکنون 39.5 میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: خودکفایی مالی و ایجاد تشکل های توانمند در توانمندسازی کشاورزی و کشاورزان نقش بسیار مهمی دارند.
مدیر جهاد کشاورزی طبس نیز اظهار کرد: صندوق توسعه حمایت از بخش کشاورزی در طبس با10میلیارد ریال سرمایه اولیه تأسیس شد.
محمود اسدی افزود: سرمایه اولیه این صندوق 10 میلیارد ریال است که 49 درصد آن سهم مشارکت دولت و 51 درصد سهم بهرهبرداران بخش کشاورزی است.
وی تصریح کرد: این صندوق با هدف حمایت از تشکیل سرمایه و افزایش کمیت و کیفیت سرمایهگذاری در بخش کشاورزی راهاندازی میشود و با ارائه تسهیلات ارزان قیمت، تأمین تمام یا بخشی از سرمایه در گردش، ارائه اعتبارات دولتی به تولیدکنندگان در بحرانها، و قبول ضمانت متقاضیان سرمایهگذاری برای دریافت تسهیلات از بانکها، کشاورزان را یاری میکند.
مدیر جهاد کشاورزی طبس گفت: شناسایی 7 هزار بهره بردار از 310 روستا انجام شده که تاکنون 213 نفر در صندوق عضو شده اند.
امام جمعه طبس نیز ضمن تشکر از مسئولان و کشاورزان در راستای راه اندازی این صندوق، گفت: اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست و در صف مقدم اجرای این اصل بزرگانی در جهاد کشاورزی هستند که در امر تولید نقشی بسیار مهم و ارزنده ای ایفا می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم مهاجریان مقدم بیان کرد: اقتصاد مقاومتی روحیه ای جهادی می طلبد و این روحیه امروز در سینه های مسئولان و کشاورزان ایرانی دمیده شده و احداث صندوق حمایت از بحش کشاورزی در همین راستا است.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 13,ژوئیه,2025