مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در مجمع موسس صندوق توسعه بخش کشاورزی طبس، اظهار کرد: در حال حاضر علاوه بر صندوق استانی 11صندوق شهرستانی و دو صندوق زنان روستایی در استان فعال است.
غلامرضا هادربادی افزود: در مجموع 14 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در خراسان جنوبی وجود دارد که میزان اعتبار موجود در این صندوق ها تاکنون 39.5 میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: خودکفایی مالی و ایجاد تشکل های توانمند در توانمندسازی کشاورزی و کشاورزان نقش بسیار مهمی دارند.
مدیر جهاد کشاورزی طبس نیز اظهار کرد: صندوق توسعه حمایت از بخش کشاورزی در طبس با10میلیارد ریال سرمایه اولیه تأسیس شد.
محمود اسدی افزود: سرمایه اولیه این صندوق 10 میلیارد ریال است که 49 درصد آن سهم مشارکت دولت و 51 درصد سهم بهرهبرداران بخش کشاورزی است.
وی تصریح کرد: این صندوق با هدف حمایت از تشکیل سرمایه و افزایش کمیت و کیفیت سرمایهگذاری در بخش کشاورزی راهاندازی میشود و با ارائه تسهیلات ارزان قیمت، تأمین تمام یا بخشی از سرمایه در گردش، ارائه اعتبارات دولتی به تولیدکنندگان در بحرانها، و قبول ضمانت متقاضیان سرمایهگذاری برای دریافت تسهیلات از بانکها، کشاورزان را یاری میکند.
مدیر جهاد کشاورزی طبس گفت: شناسایی 7 هزار بهره بردار از 310 روستا انجام شده که تاکنون 213 نفر در صندوق عضو شده اند.
امام جمعه طبس نیز ضمن تشکر از مسئولان و کشاورزان در راستای راه اندازی این صندوق، گفت: اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست و در صف مقدم اجرای این اصل بزرگانی در جهاد کشاورزی هستند که در امر تولید نقشی بسیار مهم و ارزنده ای ایفا می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم مهاجریان مقدم بیان کرد: اقتصاد مقاومتی روحیه ای جهادی می طلبد و این روحیه امروز در سینه های مسئولان و کشاورزان ایرانی دمیده شده و احداث صندوق حمایت از بحش کشاورزی در همین راستا است.