كارشناس صنايع غذايي معاونت غذاوداروي دانشگاه علوم پزشكي يزد با اشاره به اين كه ارده به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری دارد متذكرشد: در صورتي كه فرد کم‌تحرک است و یا فعاليت ورزشي ندارد از مصرف اين ماده مغذی به منظور پيشگيري از چاقي بپرهيزد.

كارشناس صنايع غذايي معاونت غذاوداروي دانشگاه علوم پزشكي يزد با اشاره به اين كه ارده به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری دارد متذكرشد:  در صورتي كه فرد کم‌تحرک است و  یا فعاليت ورزشي ندارد از مصرف اين ماده مغذی به منظور پيشگيري از چاقي بپرهيزد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علي اكبركمالي اردكاني اظهارداشت: ارده عبارت است از کنجد پوست گرفته و بو داده که ساییده شده و به صورت مایع در آید.

وي با بيان اين كه از ارده از نظر طبیعت گرم است و از نظر خواص برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است گفت:  ارده دیر هضم و ثقیل بوده و اشتها را از بین می‌برد.

كمالي با بيان اين كه ارده  معمولا عسل و سرکه یا انواع شیره مخلوط و مصرف مي شود افزود: ارده ملین، مسهل و نرم کننده معده و روده هاست.

اين كارشناس صنايع غذايي انرژی‌زا بودن را خاصیت اصلی ارده دانست و خاطرنشان كرد: اين ماده غذايي برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می‌شود.

وي با اشاره به اين كه ارده به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری دارد متذكرشد:  در صورتي كه فرد کم‌تحرک است و  یا فعاليت ورزشي ندارد از مصرف اين ماده مغذی به منظور پيشگيري از چاقي بپرهيزد.

كمالي ضمن بيان اين كه ارده فشار خون بالا را کاهش می‌دهد و ضد رماتیسم است عنوان داشت: ارده همچنین برای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفید است.

اين كارشناس صنيع غذايي در پايان گفت: ارده به لحاظ هضم سنگین برای معده ضعیف مناسب نیست.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا