یزدفردا: امام جمعه موقت یزد شناخت موقعیت و شرایط امروز از سوی مردم را ضروری خواند و با بیان این که امروز شیشه عمر صهیونسیت‌ها در دست ملت ایران است، گفت: امروز جنگ رسانه‌ای و روانی بسیار تاثیرگذارتر از جنگ نظامی است و مردم کشورمان باید در این رابطه هوشیار باشند.

به گزارش یزدفردا: آیت الله سید ناصر محمدی امروز ۳۰ خرداد در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه شهر یزد که در مسجد ملااسماعیل و پس از مراسم گرامیداشت «شهدای راه قدس» و ادای احترام به شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی و ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا اقامه شد، ضمن تاکید بر لزوم شناخت موقعیت زمانی و شرایط امروز جهان اسلام، جنگ جمهوری اسلامی با رژیم صهیونیستی را جنگ بین حزب الله و حزب شیطان و شاید مهمترین جنگ تاریخ که امروز شاهد آغاز آن هستیم، خواند.

وی با اشاره به جنایات فراوان رژیم صهیونیستی طی قریب به ۱۰۰ سال گذشته در کشورهای مختلف، اظهار کرد: کشتار، فساد و نابودی اقتصاد سرزمین‌ها توسط این رژیم نامشروع مصداق بارزی از آیات اشاره شده در قران کریم است و امروز شاهد روزهای پایانی شیشه عمر آنها به دست مردم ایران هستیم.

امام جمعه موقت دارالعباده منظور از تعبیر مقام معظم رهبری از پیچ تاریخی و رسیدن به قله را همین حوادث امروز ذکر کرد و گفت: این موقعیت، بسیار مهم است و لذا باید صبر کرده و استقامت کنیم و مطیع امر ولایت باشیم و موظب باشیم که فریب دشمن را نخورده و نام خود را به عنوان یک فرد مسلمان در فهرست لشکر صهیونیست‌ها جای ندهیم.

وی جنگ با رژیم صهیونیستی را دارای سه محور مهم دانست و گفت: یکی از محورهای این جنگ، تبادلات آتش بین کشورمان و دشمن است که خوشبختانه ایران اسلامی با توان موشکی قدرتمند خود تاکنون دست بالاتر از دشمن داشته است.

آیت الله محمدی دیگر محور این جنگ را ستون پنجم دشمن خواند و تصریح کرد: مردم بصیر ایران اسلامی باید به نیروهای اطلاعاتی و انتظامی کشورمان برای شناسایی این عناصر وابسته که در هر شکل و لباسی ظاهر می‌شوند و به هر طریقی تلاش دارند دل مردم کشورمان را خالی کرده و هراس در جامعه ایجاد نمایند، کمک کنند.

وی با ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته برای شناسایی این عوامل با همکاری مردم عزیز تاکنون، گفت: متاسفانه بخش زیادی از عملیات خرابکاری و خبیثانه رژیم صهیونیستی در کشورمان طی یک هفته گذشته توسط این عناصر رقم خورده است و باید مردم حتی موارد مشکوک را به نهادهای امنیتی و انتظامی گزارش کنند.

خطیب جمعه یزد از جنگ روانی امروز دشمن به عنوان سومین محور جنگ با رژیم صهیونیستی یاد کرد و گفت: بسیاری از مطالبی که امروز در فضای مجازی نشر داده می‌شود، از پایه دروغ است و متاسفانه شاهد نشر بسیاری از این مطالب هستیم در حالی که این روزها باید در کنار یکدیگر باشیم و به همدیگر دلداری و قوت قلب بدهیم.

وی با بیان این که خوشبختانه امروز وضعیت ذخائر ارزاق و کالاهای اسایی در کشورمان مناسب است و زندگی نسبت به سرزمین‌های اشغالی با آرامش دنبال می‌شود، گفت: امروز جنگ رسانه‌ای و روانی بسیار تاثیرگذارتر از جنگ نظامی است.  

آیت الله محمدی بر تکریم خانواده‌ها و آسیب دیدگان دیگر استانها توسط شهروندان یزدی نیز تاکید کرد و گفت: باید مردم هر نقطه از کشورمان را تکریم کنیم و به آنها روحیه بدهیم.

وی با اشاره به آیاتی از قران در مورد حمایت خداوند از مسلمانان در جنگ بدر و پیروزی آنها به رغم جمعیت کمتر از دشمن، گفت: خداوند در قران مجید به مومنان وعده داده است که اگر تقوی داشته باشند، آن هنگام که دشمن به آنها هجوم می‌آورد، فرشتگانش را برای کمک به جبهه حق خواهد فرستاد و یاری از آن خداوند است.

امام جمعه موقت یزد با اشاره به تاکید خداوند به مومنان سست و اندوهگین نشدن در برابر حمله دشمنان چرا که پیروزی برای مومنان است، گفت: شکست در قاموس مومنان نیست چرا که برای خدا، دین الهی و دفاع از مظلومان مبارزه می‌کنیم.

وی به اشاره به آیه ۳۵ سوره محمد(ص)، خطاب به مسئولان دیپلماسی کشورمان، گفت: نباید ماجرای جنگ صفین را فراموش کنیم و فریب قران‌های سر نیزه دشمن را بخوریم و هنگامی که دست برتر داریم، با دشمن صلح کنیم چرا که قبلاً نیز دیدیم که وعده‌های دشمن پوچ و بی‌اساس است.

آیت الله محمدی در پایان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد جنگ تحمیلی و صلح تحمیلی، اظهار کرد: دشمن جنگ را با ما آغاز کرده ولی پایان آن دست ماست و تا نابودی این غده سرطانی از منطقه دست برنخواهیم داشت.

مراسم گرامیداشت «شهدای راه قدس» در پایگاه نماز جمعه دارالعباده یزد با حضور خانواده‌های معزز شهدا و اقشار مختلف مردم و سخنرانی حجت الاسلام سید جمال الدین نجم الهدی رییس شورای ائمه جمعه استان برگزار شد.

در این مراسم بر لزوم اهتمام به وحدت و ایستادگی ملت غیور ایران در برابر دشمن صهیونیستی تاکید و اعلام شد: امروز حضور مردم بصیر ایران اسلامی کنار مسئولان و نیروهای مسلح کشورمان موجب ذلت و رسوایی استکبار و رژیم نامشروع صهیونیستی شده است.

همچنین لازم به ذکر است که  نمازگزاران یزدی پس از اقامه نماز جمعه با حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم از محل برگزاری نماز جمعه تا میدان امیرچخماق و سر دادن شعارهای بر علیه استکبار و رژیم صهیونیستی، بر تداوم مقاومت تا آزادی قدس شریف تاکید کردند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا