یزدفردا: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از تولید سالانه بیش از از ۱۷۰۰۰ تُن گوشت قرمز در استان یزد خبر داد.

به گزارش یزدفردا: مهدی غیب اللهی با اشاره به دامداران یزدی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند، اظهار داشت: از مجموع ۳۰۰۰ واحد دامپروری استان یزد اعم از سبک و سنگین و صنعتی و سنتی سالانه بیش از ۱۷۰۰۰ تُن گوشت قرمز و ۲۲۰ هزار تُن شیر تولید می‌شود.

وی افزود: از این میزان گوشت قرمز ۱۱ هزار تُن گوشت گاو و گوساله و ۶ هزار تُن به گوشت گوسفند اختصاص دارد که با توجه به ذائقه مردم یزد و تمایل بیشتر به استفاده از گوشت گوسفند سالانه ۳۵۰۰ تُن کسری در این بخش داریم که برای جبران این میزان از استان‌های همجوار کمک می‌گیریم و البته در مقابل گوشت گاو و گوساله مازاد تولید نیز به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از تعداد ۷۰۰ واحد مرغداری استان اعم از گوشتی و تخم گذار سالانه بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت مرغ و ۴۳ هزار تُن تخم مرغ تولید می‌شود.

وی تاکید کرد: استان یزد در ذخیره سازی گوشت گوساله در کشور پیشگام است به گونه‌ای که به طور معمول قالب اوقات بیش از ۵ هزار گوساله نر پروار در دامداری‌های استان موجود داریم.

غیب الهی بیان داشت: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان سالانه یازده کیلوگرم و سرانه مصرف گوشت مرغ سالانه ۳۵ کیلوگرم می‌باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عمده نهاده‌های دامی مورد نیاز واحدهای دامی استان اعم از علوفه‌ای و غلات از دیگر استان‌ها و بعضاً از خارج از کشور به استان وارد می‌شود که ماحصل واردات این نهاده‌ها معادل واردات حدود یک و نیم میلیون متر مکعب آب مجازی است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا