تنوع حوزه‌ي عملكرد در زمينه‌ي نرم‌افزار زياد است و در نتيجه حيات اين صنعت نيازمند وجود استانداردهاي منسجم و يكدست خواهد بود.
محمد احتشامي‌فر - كارشناس نرم‌افزار - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: امروزه صنعت نرم‌افزار مانند هر صنعت ديگر با موضوع استاندارد درگير است و پشتيباني قدرتمند محصولات و مستندسازي با وجود يك استاندارد منظم مقدور است، هم‌چنين امكان كارگروهي نيز از مزاياي وجود استاندارد است.
او خاطرنشان كرد: در ايران ابتدا از سال 71 استانداردهاي جهاني پس از ترجمه شدن وارد ايران شد كه به دليل تطابق نداشتن با شرايط داخلي قابليت اجرايي نداشته و رعايت آن باعث افزايش هزينه‌ها مي‌شود.
احتشامي‌فر تاكيد كرد: بهترين و ضروري‌ترين اقدام، بازنويسي استانداردها منطبق با شرايط ايران است كه در اين فرآيند بايد نحوه‌ي تعامل شركت‌ها با كارفرمايان مشخص شود.
وي ادامه داد: هم‌چنين كارهايي كه لزوم انجام آن‌ها از نقطه‌ي شروع قرارداد تا پايان پروژه وجود دارد ذكر شده و در پايان بايد پس از آماده شدن نرم‌افزار پشتيبان و تضمين كيفيت و نگه‌داري آن مشخص شود.
اين كارشناس نرم‌افزار تصريح كرد: براي انجام چنين كار مهمي، پيشقدم شدن و تشكيل يك مركز علمي كه زمينه‌اي در صنعت تحقيقات و پژوهش داشته باشد اولين قدمي است كه به نظر مي‌رسد شوراي عالي انفورماتيك مي‌تواند عهده‌دار آن باشد.
او ادامه داد: در مرحله‌ي بعد با فازبندي مراحل توليد نرم‌افزار و عوامل موثر آن با در نظر گرفتن شرايط داخل كشور و متناسب با آن مي‌توان برنامه‌ريزي، اجرا، آزمون و كار را اجرايي كرد.

يزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا