بعد از آنكه باغ تاريخي گلشن طبس در سال 1355 به ثبت ملي رسيد، اين باغ توسط سازمان ميراث فرهنگي و شهرداري مورد حفاظت و نگهداري قرار گرفت.

با گذشت 38 سال از ثبت ملي اين باغ كهن ايراني و چهارمين باغ ملي كشور براي اولين مرتبه، شهردار طبس حفاظت و حراست بيشتر و دقيق تر باغ گلشن را به مديريتي واحد سپرد.

شهردار طبس طي حكمي وحيد صادق احمدي كه مسوول دفتر شوراي اسلامي شهر طبس مي باشد را بعنوان مدير باغ گلشن طبس منصوب كرد و امور حفاظتي، نگهباني، برنامه ريزي و بكارگيري نيروهاي متعهد و دلسوز در جهت ثبت جهاني باغ گلشن را به وي محول نمود.

در حكم علي اشرفيان براي وحيد صادق احمدي آمده است: با توجه به در پيش بودن ثبت باغ گلشن در فهرست آثار جهاني و همچنين لزوم بيشتر رسيدگي و ساماندهي امور مرتبط شما را به اين سمت منصوب مي نمايم.

اين حكم در جلسه اي با حضور "جنتي فر" مدير پايگاه باغات تاريخي استان خراسان جنوبي و "مختارنيا" ناظر عالي ميراث فرهنگي طبس تفويض شد.

باغ گلشن مربوط به دوره زند - دوره قاجار است و در طبس واقع كه این اثر در تاریخ ۲۰ دی ۱۳۵۵ با شمارهٔ ثبت ۱۳۱۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و این باغ باشکوه یکی از مهمترین باغهای ایرانی به شمار می رود.

باغ گلشن به وسیله میرحسن خان سومین، از سلسله خان هایی که به وسیله نادرشاه به حکومت طبس منصوب شدند، ساخته شده است.










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا