سومین دوره مسابقات چالش گرانش با عنوان " نجات تخم مرغ " 14 اردیبهشت ماه به همت باشگاه پژوهشگران جوان و با همکاری دانشکده نساجی و پلیمر در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد .

محمد رضا احمد زاده ، مسئول برگزاری این دوره از مسابقات گفت: این مسابقات در سطح پیشرفته و ساده ، در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی در قالب 45 تیم دو یا سه نفر برگزار گردید .

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد یزد افزود: تیم‌ها ی شرکت کننده باید سازه‌ای را طراحی کنند که از نگهداری تخم مرغ مقابل شکسته شدن حفاظت کند . وی اضافه کرد: بعد از طراحی سازه‌ها توسط تیم‌های شرکت کننده، سازه‌های طراحی شده از فاصله 17 متری رها می‌شود و سازه باید به گونه‌ای طراحی شده باشد که تخم مرغ سالم به زمین برسد .

این عضو هیات علمی دانشگاه تصریح کرد: در این مسابقه زیبایی سازه‌ها، مقاومت سازه‌ها، خلاقیت در طراحی سازه‌ها و دقت در رها سازی سازه‌ها مورد توجه قرار گرفت . دکتر احمد زاده با بیان اینکه شرکت کنندگان در این مسابقه دانشجویان تمام رشته ها بودند، افزود: هدف از برگزاری این مسابقه تقویت روحیه فعالیت‌های گروهی و خلاقیت ذهنی دانشجویان است . مسئول سومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ با اشاره به استقبال دانشجویان از روند برگزاری این مسابقه گفت: در این دوره تعداد 45 تیم در این مسابقات حضور داشتند . احمد زاده خاطر نشان کرد: در مجموع 3 تیم در سومین دوره مسابقات چالش گرانش با عنوان "نجات تخم مرغ " برگزیده می‌شوند که به تیم‌های برگزیده لوح تقدیر و هدایای اهدا خواهد شد .










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا