گروه استان ها - پليس فتا يزد درخصوص پيشگيري ازوقوع جرائم اينترنتي و تامين هرچه بيشتر امنيت اين بستر در ايام تعطيلات عيد مواردي به شرح ذيل بيان كرد:

-در هنگام خريد آنلاين و در زماني که پس از انتخاب کالا به درگاه الکترونيکي بانک رهنمون ميشويد دقت کنيد که حتما آدرس درگاه پرداخت الکترونيکي متعلق به همان بانکي باشد که آرم و لوگوي آن را در صفحه مشاهده ميکنيد.

-در مسافرتها و در مواقعي که براي اتصال به شبکه اينترنت هتل ها ومکانهاي عمومي استفاده مي کنيد مطمئن شويد اطلاعات به صورت رمزنگاري شده ارسال شود زيرا در غير اينصورت ممکن است اطلاعات مهمي به راحتي در اختيار افراد ناشناس قرار گيرد.

- اطلاعات سفر خود را در اينترنت به اشتراک نگذاريد، اين اطلاعات عدم حضور شما در منزل مي‌تواند در اختيار سارقان قرار گيرد.

- روزانه موجودي حساب هاي بانکي خود را کنترل کنيد تا در صورت برداشت غير مجاز و يا سوء استفاده سريعا از آن مطلع شويد.

- برروي فايل هاي خود در لپ تاپ و يا ساير وسايل الکتريکي پسورد بگذاريد تا در صورت مفقودي اطلاعات شما به دست ديگران نيفتد.

-به منظور رزرو هتل ها وسوئيتها (از بستر اينترنت)در هنگام ورود به صفحه اينترنتي آن هتل يا سوئيت دقت داشته باشيد که صفحه جعلي نباشد و چنانچه قصد واريز وجه نقد دارند به شماره حساب دقت داشته و مشخص کنند که شماره حساب متعلق به ان هتل باشد.

-از کارت هاي اعتباري و اطلاعات حساب بانکي خود بخوبي مراقبت کنيد، هنگام خريد، کارت اعتباري را خودتان در دستگاه POS بکشيد و رمز را نيز خودتان وارد کنيد.

- دستگاه‌هاي حامل داده ، دوربين عکاسي و هر نوع حافظه جانبي را همراه خود ببريد و از جا گذاشتن آنها در هتل‌ها و سوئيت‌ها خودداري کنيد.

-از ذخيره اطلاعات شخصي مانند عکس و فيلم شخصي و خانوادگي و اطلاعات بانکي بر روي دستگاه تلفن همراه بپرهيزيد، چون ممکن است در هنگام مفقودي يا سرقت مورد سوء استفاده سارقين قرار بگيرد

- در بعضي مواقع کلاهبرداران با جعل صفحات درگاه پرداخت الکترونيکي بانک ها شما را به صفحاتي هدايت که آدرسي بسيار شبيه بانک اصلي دارند در صورت عدم دقت خريدار و ورود اطلاعات کارت بانکي خود شامل شماره کارت، رمز عبور، رمز دوم و تاريخ انقضاي کارت، اين اطلاعات را درسيستم خود ثبت کرده و عملا امکان هر گونه اقدامي را با حساب و موجودي قرباني دارند

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا