رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد گفت: از ابتدای تاسیس و راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری یزد در سال 90 تاکنون، 17 سرمایه گذار خارجی نسبت به اخذ مجوز از سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران اقدام و مجوز لازم برای سرمایه گذاری در این استان را دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان مراد علی میر به مناسبت دهه فجر و سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: از این تعداد سه شرکت در سال جاری و چهار شرکت در سال گذشته مجوز خود را دریافت نموده اند.

وی مجموع سرمایه گذاری این پروژه ها را یک میلیارد و 300 میلیون ریال بیان کرد و گفت: برخی از این پروژه های 100 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی زمینه های این مجوز ها را فلزات اساسی، صنایع محصولات کانی غیر فلزی ، پالایشگاه ، صنایع شیمیایی ، استخراج معادن، صنایع ماشین آلات و گردشگری عنوان کرد و گفت: منشاء سرمایه گذاری ها از کشورهای آلمان، هندوستان، ایتالیا، ترکیه پاکستان، هلند ، ایرلند و امارات می باشد.

نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان یزد گفت: تدوین 100 فرصت سرمایه گذاری مناسب از پروژه های نیمه تمام استان جهت ارائه به سرمایه گذاران با همکاری شرکت مشاور در حال انجام می باشد.

وی اقدامات صورت گرفته توسط این سازمان در بحث سرمایه گذاری داخلی و خارجی را خوب ارزیابی کرد و گفت: امسال در راستای اطلاع رسانی پتانسیل ها و مزیت های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار برای پروژه های استان  جلساتی با سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای معرفی و تشریح طرح های سرمایه گذاری تشکیل شده است.

میر تاکید کرد: بازدید از پروژه های  سرمایه‌گذاران خارجی استان و پیگیری رفع مشکلات آنها را از دیگر اقدامات این سازمان برای رشد سرمایه گذاری است و در راستای نظارت بر روند پیشرفت پروژه های خارجی و رفع موانع و مشکلات سرمایه گذاری خارجی ضمن بازدید از پروژه ها و کارخانه های مربوطه پیگیری های لازم در این خصوص صورت گرفت.

وی حمایت از سرمایه گذاران را اولویت مرکز خدمات سرمایه گذاری استان برشمرد و گفت: از سرمایه گذاران داخلی و خارجی به خصوص فعالان اقتصادی یزد حمایت می کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت ستاد هدفمندی یارانه ها گفت: از ابتدای اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها تاکنون مردم این استان در قالب 35 مرحله بیش از 15 هزار و 781 میلیارد ریال يارانه نقدی دریافت کردند و یارانه مرحله سی و ششم نیز همزمان با 22 بهمن واریز شد.

میر اضافه کرد: اين میزان يارانه مربوط به 991 هزار نفر می باشد که به حساب 276 هزار نفر سرپرست خانوار واریز شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 99 درصد جمعیت این استان از یارانه نقدی بهره مند هستند گفت: توزيع درآمدهاي كشور بين همه اقشار به خصوص قشر آسیب پذیر و محروم جامعه، واقعي شدن قيمت ها و كاهش شكاف طبقاتي  از اهداف اجراي اين طرح است.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه های استان یزد اظهار داشت: با توجه به اینکه تا پایان سال دو سبد کالایی بین اقشارآسیب پذیر جامعه توزیع می شود پرداخت یارانه نقدی نیز به قوت خود باقی است و طبق روال قبل به حساب سر پرستان خانوار واریز می شود.

وی در خصوص تغییرات در بخش یارانه ها گفت: تمامی خدمات مربوط به دریافت یارانه نقدی و اعمال تغييرات در خصوص تولد، ازدواج و طلاق در مراكز پليس + 10 سطح استان انجام مي شود.

وی گفت: در دو ماه پایانی سال که قرار است سبد کالای حمایتی رایگان دولت توزیع شود یارانه نقدی نیز طبق روال گذشته به یارانه بگیران پرداخت می شود.

وی گفت: سبد کالای حمایتی دولت ارتباطی با موضوع یارانه ها ندارد و به عنوان هدیه و کمک دولت در کنار یارانه های نقدی بین اقشار آسیب پذیر توزیع می شود.

 دبیر ستاد درآمد استان یزد در خصوص درآمد های استان نیز گفت: در سالجاری چهار هزار و 966میلیون ریال درآمد از بخش های مختلف جذب شد .

میرافزود: از این مبلغ چهار هزار و 546 میلیون ریال  مربوط به مالیات و بقیه مربوط به سایر بخش ها از جمله درآمدهای مالکیت دولت، درآمد خدمات و فروش کالا، درآمد جرائم و خسارات، درآمدهای متفرقه و واگذاری دارایی های سرمایه ای می باشد.

وی درآمد های مصوبه استان در سال 92 را پنج هزار و 630 میلیون ریال بیان کرد و گفت: از این میزان پنج هزار و 298 میلیون ریال متعلق به مالیات است.

دبیر ستاد درآمد استان گفت: میزان درآمد عملکرد 10 ماهه امسال نسبت به مصوب و نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب شش و 47 درصد افزایش دارد.

وی گفت: مالیات های وصولی که به خزانه دولت واریز می شود  به خود استان بر می گردد و در توسعه، پیشرفت، عمران و آبادانی هزینه می شود.

وی اقدامات انجام شده در بورس استان را خوب توصیف کرد و گفت: ماهانه حدود 600 نفر سهامدار جدید به سهامداران بورس یزد افزوده می شوند و تاکنون 10 درصد جمعیت این استان در بازار سرمایه جذب شده اند.

وی یاد آور شد: بورس منطقه ای یزد بمنظور ارتقاء سطح مشارکت مردم این استان اقدام به توسعه شبکه کارگزاری در سطح این استان نموده و تالار های معاملاتی بورس در سطح برخی شهرستان های استان کرده و این تالارها مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

وی گفت: تعداد سهامداران بورس یزد در 10 ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 180 درصد افزایش یافت.

وی افزود:  در این مدت،  پنج هزار و 367  نفر برای اولین بار در بورس یزد سرمایه گذاری کردند.

وی از افزایش 260 درصد ارزش معاملات بورس در 10 ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: افزون بر سه هزار میلیارد و 68 میلیون سهم به ارزش حدود  13 هزار و 653 میلیارد ریال در 10 ماهه  سالجاری در تالار بورس استان خرید و فروش شدکه از این میزان یک میلیارد و 773 میلیون سهم به ارزش هفت هزار و 825 میلیارد ریال به خرید و بقیه به معاملات ناشی از فروش سهام اختصاص داشت.

وی تصریح کرد: شاخص کل معاملات بورس یزد در اولین روز کاری امسال از 38 هزار و 602 واحد به 83 هزار و 641 واحد در پایان دی ماه رسید.

به گفته میر در این مدت یک هزار و 900  نفر در دوره های آموزش سرمایه گذاری در بورس شرکت و 800 نفر در قالب گروههای دانش آموزی و دانشجویی از بورس بازدید کردند.

وی گفت: بورس یزد در 10 ماهه امسال به لحاظ حجم معاملات در رتبه ششم بورس منطقه ای کشور پس از تهران، اصفهان، تبریز ، مشهد و کرج قرار گرفته است.

وی از راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی ذیحسابان استان یزد و سامانه نظارت آنی خزانه داری کل کشور( سناما) در یزد در سال جاری خبر داد و گفت: پایگاه اطلاع رسانی ذیحسابان یزد به منظور سرعت بخشیدن در انجام فعالیت های مالی دستگاههای اجرایی و دسترسی ذیحسابان استان به منابع اطلاعاتی این بخش، راه اندازی شد.

وی گفت: همچنین با راه اندازی سامانه نظارت آنی خزانه داری تمامی دستگاههای اجرایی استان یزد می توانند از طریق این سامانه، صورت حساب های مالی خود را به سازمان امور اقتصادی و دارایی این استان ارسال و پاسخ های لازم را دریافت کنند.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا