مديركل سازمان بهزيستي استان يزد: شرايط ازدواج پايدار فراهم شود
يزدفردا - رحيمي نسب مديركل سازمان بهزيستي گفت: در بحث ازدواج جوانان بايد به ازدواج پايدار توجه داشت و شرايط را براي ازدواج پايدار فراهم كرد.
وي ضمن بيان اين مطلب در نخستين جلسه كميته كارشناسي ساماندهي ازدواج جوانان استان جاي آموزش مسائل ازدواج را بين خانواده ها خالي دانست و گفت: جواناني كه در آستانه ازدواج قرار دارند بايد شناسايي شوند و به نحوي از طريق رسانه هاي گروهي و برگزاري دورههاي آموزشي به خانواده آنها آگاهي لازم را در خصوص ازدواج داد.
رحيمي نسب گفت: مهمترين مشكل بعد از ازدواج جوانان اين است كه خانواده آن آگاهي كه بايد داشته باشند تا بتوانند دخالت بجا و صحيح داشته باشند را ندارند.
رحيمي نسب سرخوردگي هاي ناشي از ازدواج را يكي ديگر از عوامل بالا رفتن سن ازدواج در بين جوانان دانست.
وي همچنين الزام مسئولين به اين امر را مهم دانست و گفت: در صورت به كارگيري توان چند ارگان بحث آموزش جوانان در امر ازدواج جواب ميدهد.
در اين جلسه علايي مسئول دبيرخانه ستاد ساماندهي امور جوانان استان نيز با اشاره به سه محور مشخص شده در خصوص ازدواج جوانان در اين ستاد اظهار داشت: قرار است برنامه هاي استان بر اساس اين سه محور تدوين و به دستگاهها ابلاغ شود.
وي گفت: اين سه محور قبل از ازدواج شامل: توانمندسازي جوانان در امر ازدواج، تسهيل ازدواج و تقويت خانواده زوج جوان ميباشد، كه در حال تصويب است.
علايي با اشاره به اينكه در توانمندسازي مباحثي مطرح است اظهار داشت: افزايش مهارت روابط اجتماعي دختران و پسران در چارچوب شرع و قانون، تقويت سلامت روان و گسترش مراكز مشاوره و مددكاري اجتماعي به منظور آماده سازي جوانان براي ازدواج، الزام زوجهاي جوان به دريافت گواهي مهارت روابط اجتماعي از مراكز مشاوره از جمله اين مباحث ميباشد.
وي گفت: اين جلسه به منظور تعيين محتواي آموزشها ميباشد اينكه چه مهارتي، با چه محتوايي، در چه مدت زماني و بوسيله چه كساني ميخواهد تدوين شود و نظارت بر محتوا بر عهده چه كسي بايد باشد؟
قائم محمدي معاون امور فرهنگي و پيشگيري سازمان بهزيستي يزد نيز در نظر گرفتن مكاني ثابت براي آموزش مهارتهاي زندگي، مهارتهاي پيش از ازدواج و پس از ازدواج را ضروري دانست و خواستار همكاري استانداري در اين خصوص شد.
وي همچنين خواستار تشكيل جلسهاي با حضور مديران و كارشناسان كليه دستگاههاي مرتبط جهت ارائه نظرات و پيشنهادات نهايي خود به اين كميته شد.
عبدالحسين زاده مشاور امور بانوان استاندار نيز با بيان اينكه ابتدا دولت ميبايد تمهيداتي براي كاركنان خود در نظر بگيرد اظهار داشت: اين تمهيدات به نوعي در نظر گرفته شود كه كارمند با طلاق دادن همسر امتيازات خود را از دست بدهد و يا ازدواج امنيت شغلي به همراه داشته باشد و مردي كه همسر خانهدار دارد از پرداخت ماليات معاف شود.
وي خاطرنشان كرد: در نظر گرفتن اين تمهيدات عملي تر از الزام گذراندن دوره مهارتهاي اجتماعي ميباشد.
عبدالحسين زاده خواستار تعامل كميته ساماندهي امور جوانان با آموزش و پرورش شد و گفت: بچه هاي ما را آسيبهاي متعدد فراگرفته و چشم و گوش آنها نيز بسته است و مهارت برخورد آسيب را ندارند.
يزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 12,ژانویه,2025