طبس- خبرنگار یزدفردا/ دبیر سومین سوگواره عکس عاشورایی طبس گفت: سومین سوگواره عکس عاشورایی طبس با تجلیل از افراد برگزیده در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان به کار خود پایان داد.
کارشناس امورهنری ارشاد طبس در این مراسم گفت: کانون بسیج هنرمندان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی طبس به منظور شناسایی زیبایی و زوایای پنهان عزاداری محرم و توسعه و ترویج فرهنگ عاشورایی و تعمیق نگاه مردم و هنرمندان به این واقعه عظیم و در راستای تقویت و تبادل تجربههای هنری میان هنرمندان عکاس شهرستان طبس و منطقه، سومین سوگواره عکس عاشورایی را برگزار کرد.
"سید حمید حقی" افزود: ازآثار رسیده به دبیرخانه سوگواره، 50 اثر به مرحله نهایی راه یافت که این آثار در نمایشگاهی در محل کتابخانه عمومی ارشاد طبس در معرض دید عموم قرار گرفت .
در این مراسم عکس مجید حبیبی، مهدی حسینی مقدم، محمد ذوالفقاری به ترتیب رتبه های اول، دوم و سوم را کسب نمود و با اهدای لوح تقدیر و تندیس سوگواره و جایزه نقدی از آنان تجلیل بعمل آمد و از دیگر آثار نیز با اهدای لوح تقدیر و تندیس سوگواره تقدیر شد.
شایان ذکر است در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه سومین عکس عاشورایی طبس، کارگاه آموزش عکاسی با حضور "آرش حمیدی" مدیر سایت کلوپ عکس ایران برای هنرمندان وعکاسان شهرستان برگزار شد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 11,ژوئیه,2025