يك كارشناس تغذيه در يزد هشدار داد: ذرت مكزيكي بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهيد برخورداري كارشناس تغذيه اظهاركرد: مصرف ذرت مكزيكي در صورت کاهش مقدار روغن و نمک میان وعده غذايي مناسبي است.

وي با تاكيد بر اين كه افراد چاق و مبتلایان به بیماری قلبی و عروقی ذرت مکزیکی را محتاطانه مصرف کنند گفت: اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنی‌های دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی می‌شود، این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

اين كارشناس تغذيه تصيه كرد: بهتر است این ماده غذایی بدون نمک و یا خیلی کم نمک تهیه شود و به جای کره و روغن جامد به آن روغن مایع افزوده و مصرف شود.

وي توصيه كرد: تولیدکنندگان این ماده غذایی، با رعایت نکات بهداشتی مانع به خطر افتادن سلامت مردم شوند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا