دبیر شورای اطلاع رسانی دانشگاه پیام نور گفت:از تاریخ ۳۰ شهریورماه پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد می توانند طبق ضوابط از نیمسال اول ۹۳-۹۲ در مرکز یا واحد آموزشی مربوطه ثبت نام و ادامه تحصیل دهند. دانشجویان ملزم به تحصیل در کد قبولی اعلام شده می باشند و تغییر آن امکان پذیرنیست.

یزد فردا - مهندس محمودی دبیر شورای اطلاع رسانی دانشگاه پیام نوراظهار داشت: ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان این دوره بصورت غیر حضوری انجام  می شود وپذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده ، با  مطالعه صفحه ورودی می توانند با استفاده از شناسه کاربری  و گذر واژه (در  صفحه اول سایت فوق الذکر در زمان ثبت نام  اعلام می گردد ) وارد سیستم  جامع خدمات آموزشی شوند و  پس ازپایان ثبت نام اولیه شماره دانشجویی به  پذیرفته شدگان اعلام و امکان انتخاب واحد برای ایشان فراهم می شود. لازم  است تا دانشجو جهت انتخاب واحد در مهلت مقرر اقدام کند.

وی یادآور شد: دانشجویانی که در دوره های مجازی پذیرفته شده اند لازم است  پس از انتخاب واحد برای آگاهی از نحوه برگزاری کلاس های الکترونیک به  سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه((LMS به آدرس : http://Lms.pnu.ac.ir  مراجعه نمایند. 

وی خاطر نشان  کرد: بدین منظور لازم است کاربران ارشد رایانه مراکز/واحدها نسبت به  تعریف تاریخ مراجعه حضوری ،ساعت مراجعه و مکان مراجعه با درج آدرس،طبقه و  شماره تلفن درسامانه خدمات آموزشی اقدام نمایند.شایان  ذکر  است  تاریخ  مراجعه  حضوری ۱۳/۷/ ۹۲  لغایت  ۱۳/ ۸/ ۹۲ می باشد. 

دبيرشوراي اطلاع رساني دانشگاه پيام نور افزود: با توجه به اینکه فایل عکس پذیرفته شدگان درسیستم جامع خدمات  آموزشی فعال می باشد لازم است چهره پذیرفته شده با عکس موجود درسیستم و  مدارک شناسایی تطبیق داده شود و در صورت مغایرت ضمن جلوگیری از ثبت نام،  مراتب بصورت محرمانه به اداره کل خدمات آموزشی اعلام گردد. 

محمودي همچنین یادآور شد: پذیرفته شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ ۳۱/ ۶/ ۱۳۹۲  درمقطع قبل فارغ التحصیل شوند.

بدیهی است از ثبت نام کسانی که تا تاریخ  مذکور  فارغ التحصیل نمی شوند ممانعت به عمل آید و فهرست آنان با قید  تاریخ فراغت از تحصیل به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شود و دانشجویان  اصل مدارک فوق را به همراه تصویر آن (جهت برابر اصل نمودن) هنگام مراجعه  حضوری (مطابق تقویم دانشگاه از ۱۳/۷/۹۲لغایت ۱۳/۸/۹۲) به مرکز باید ارائه نمایند  .

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا