كارشناس تغذيه گروه واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان يزد گفت: متاسفانه اغلب جوانان به خصوص دختران صبحانه را حذف و مصرف تنقلات بی‌ارزش را جایگزین میان‌ وعده می‌کنند، غافل از اینکه با این روش تغذیه، سلول ها و بافت های بدن خود را دچار گرسنگی‌های پنهان می کنند.

كارشناس تغذيه گروه واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان يزد گفت: متاسفانه اغلب جوانان به خصوص دختران صبحانه را حذف و مصرف تنقلات بی‌ارزش را جایگزین میان‌ وعده می‌کنند، غافل از اینکه با این روش تغذیه، سلول ها و بافت های بدن خود را دچار گرسنگی‌های پنهان می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، مهديه سادات حاجي ميرزاده با اشاره به برنامه غذایی روزانه نوجوانان گفت: مصرف روزانه 3 سهم گروه شیر و لبنیات ،2-3 سهم گروه گوشت و حبوبات ،3-5سهم گروه سبزی هاو میوه ها و 6-11 سهم گروه نان و غلات برای نوجوانان توصیه می شود.

وي ادامه داد: نوجوانان باید هر روز از سه وعده غذای اصلی و 2 میان وعده در طول روز استفاده کنند.

اين كارشناس تغذيه توصيه كرد: 45 تا 55 درصد انرژی مورد نیاز روزانه ی هر فرد از کربوهیدرات‌ها، 30 درصد از چربی‌ها و 15 تا 20 از پروتئین ها تامین شود و تنوع و تعادل لازم در برنامه ی غذایی هفتگی رعایت شود.

حاجي ميرزاده خاطرنشان كرد: وعده‌های غذایی و میان‌ وعده‌ها، به خصوص صبحانه و میان وعده نیمروز، تاثیر بسیار زیادی در ایجاد اشتها، تامین انرژی و مواد مغذی لازم برای فعالیت‌های جسمی ‌و آماده‌سازی مغز برای یادگیری و افزایش قدرت حافظه دارد، این در حالی است که متاسفانه اغلب جوانان به خصوص دختران صبحانه را حذف و مصرف تنقلات بی‌ارزش را جایگزین میان‌وعده می‌کنند، غافل از اینکه با این روش تغذیه، سلول ها و بافت های بدن خود را دچار گرسنگی‌های پنهان می کنند.

 

اين كارشناس تغذيه توصيه كرد: مهم ترین مواد معدنی مورد نیاز برای رشد دختران شامل آهن، کلسیم، روی و منیزیم هستند، ویتامین‌های A، گروه B و C ، اسید‌های چرب امگا 3 و امگا 6 نیز لازم و ضروری هستند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا