بهار نارنج همان شكوفه درخت نارنج است كه در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می ‌دهد.

به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران:

گل  بهارنارنج را اگرچه در پخت مربا مورد استفاده قرار می‌ گیرد، ولی كاربرد اصلی آن به‌ همان صورت گل خشك و به ‌خصوص عرق در طب گیاهی است.
برای مصرف دارویی، شكوفه‌های بهار نارنج را صبح زود که به حالت غنچه ی نشكفته است، می چینند و سپس در محلی تاریك سریع خشك می ‌كنند تا تغییر رنگ ندهند

خواص بهار نارنج

بهار نارنج آرامش‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است

اشتها آور و ضد سرفه است

برای کنترل تشنج و حمله قلبی استفاده میکنند.

برای تپش قلب و اضطراب مفید است

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا