كارشناس صنايع غذايي معاونت غذاوداروي دانشگاه علوم پزشكي يزد توصيه كرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف میوه ها و سبزیجات تازه با رنگ های مختلف (سبز، قرمز، زرد،...) را در فهرست موادغذایی روزانه خود قرار دهند.

كارشناس صنايع غذايي معاونت غذاوداروي دانشگاه علوم پزشكي يزد توصيه كرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف میوه ها و سبزیجات تازه با رنگ های مختلف (سبز، قرمز، زرد،...) را در فهرست موادغذایی روزانه خود قرار دهند.

علي اكبر كمالي اردكاني در گفت و گو با خبرنگار وب دا يزد، اظهارداشت: سالانه چندین میلیون نفر در سراسر جهان در اثر فشار خون بالا جان خود را از دست می دهند.

وي با بيان اين كه رژیم غذایی ناسالم یکی از دلایل عمده ابتلا به بیماری فشار خون بالا است گفت: بعضی مواد غذایی می توانند این بیماری را تشدید کنند و بعضی دیگر آن را کنترل کرده و در پایین آوردن فشار خون موثرند.

كمالي توصيه كرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف میوه ها و سبزیجات تازه با رنگ های مختلف (سبز، قرمز، زرد،...) را در فهرست موادغذایی روزانه خود قرار داده و آنها را میل کنند. رژیم غذایی کمک زیادی به کنترل فشار خون می کند.

وي همچنين خاطرنشان كرد: خیار از میوه های مدر(ادرارآور) بوده و می تواند ضمن آبرسانی به بدن فشار خون را در رگ ها کاهش دهد.  بنابراين روزی دو عدد خیار به مدت دو هفته اثرات فشارخون را كاهش مي دهد.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا