به گزارش یزدفردا به نقل از مرکز خبر و اطلاعرسانی جامعه المصطفی، متن این پیام که به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی صادر شده است بدین شرح میباشد:
بسم الله الرحمن الرحيم و به نستعین انّه خیر ناصر و معین
فرارسیدن بهار تحصیل و تهذیب و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه طلاب و فضلا و استادان ارجمند و همه مسئولان و کارگزاران این کاروان دین و دانش و به همه حوزویان و المصطفائیان در داخل و خارج، تبریک میگویم و سالی سرشار از سعادت و توفیق را برای همه عزیزان مسألت مینمایم و تلاش و مجاهدت همگان را ارج مینهم و سپاس میگزارم و نکاتی را یادآوری مینمایم:
اول: فلسفه وجودی حوزهها و مراکز علمی دینی و «المصطفی» گسترش و تعمیق علوم و معارف اسلامی بر اساس روش اجتهادی و شیوه منطقی و عقلانی و سنت دیرپای حوزهای است، اساس و بنیان حوزهها بر شوق تحصیل و عشق تحقیق و جهاد علمی و تلاش فکری استوار بوده است و اکنون المصطفی باید بر همین سنت پایدار پای بفشارد و همگان در رونق بخشی به بازار دانش اندوزی و جستجوگری مشارکت نمایند و در هر مدرس و مدرسه و مرکز و هر نقطه وابسته به المصطفی گرمای تحصیل و روشنایی تحقیق احساس شود، طلاب و دانشپژوهان گرامی باید در دوره جوانی نهایت سعی و توان خود را برای پیشرفت علمی و شکوفایی استعدادهای خویش بکار گیرند و از محضر استادان محترم و گروههای علمی تربیتی و از فرصتهای بیبدیل امروز، بهره برند و در راستای صاحبنظری و اجتهاد با جد و جهد تمام بکوشند و قلههای بلند علوم و معارف الهی و اسلامی را فتح نمایند، و طلبه و دانشپژوه نباید لحظهای از معرفت اندوزی و مطالعه و مباحثه و مذاکره علمی غافل باشد.
دوم: بسی آشکار است که در سلک عالم دین در آمدن و حوزوی شدن، بدون خلع تعلقات دنیوی و انقطاع به حضرت ربوبی و مهاجرت و سیر الی الله، میسر نخواهد بود و هر طلبهای باید در این سیر باطنی و سفر معنوی دارای برنامهای جدی و انگیزهای بنیادی باشد، آیا کسی که در باتلاق هواها و هوسهای شیطانی گرفتار آمده است و در چاه تاریک طبیعت و مادیت فرو افتاده است میتواند از حیات طیبه و احساس قرب ربوبی برخوردار شود و دستگیر خلق خدا و راهنمای پرواز به عالم قدس و ناخدای کشتی نجات برای بشریت گمگشته شود؟ هرگز! پس تزکیه نفس و تهذیب اخلاق و اصلاح باطن بر اساس رویکرد توحیدی و با برنامه مبتنی بر کتاب الهی و سنت نبوی و ولوی و سیره سلف صالح، مهمترین اصلی است که همگان باید برای تحقق آن کمر همت ببندیم و پیشگام این راه نورانی باید طلاب و اساتید باشند.
سوم: موضوع مهم دیگری که باید طلاب و فضلای گرانمایه را بدان سفارش نمایم بصیرت سیاسی، اخلاق اجتماعی، ذوق فرهنگی، سلیقه ارتباطی و موقعیت شناسی است،ایفای نقش هدایتی و تربیتی در جامعه بشری بدون بهرهمندی از هوش و دانش ارتباطی و بینش و انگیزش اجتماعی و جاذبههای اخلاقی، دست یافتنی نیست، بویژه در عصری که جاذبهها و کششهای متنوع و رنگارنگ مردم و نسل جوان را بهر سو میکشاند. برخورداری عالمان دین و هادیان خلق از ویژگیهای اخلاقی میان فردی و جذابیتهای شخصی و هوشمندی فرهنگی و اجتماعی و سیاسی، ضرورت مضاعف دارد، و در شرائط خاص امروز جهان و در بحبوحه بیداری اسلامی و در کشاکش فرصتها و تهدیدهای بیشمار امت اسلام، درک و تحلیل سیاسی و صبر و پایداری در راه خدا و آرمانهای اسلام ناب، همواره باید مورد عنایت باشد.
چهارم: و بهمین دلیل و بخاطر گسترش و تنوع رسانهها و تعدد شیوههای تبلیغ و انتقال پیام، تولید پیامهای متنوع و بکارگیری رسانهها و شیوههای گوناگون، اهمیت ویژه برخوردار است و برای دستیابی به این مقصد و استفاده از همه ظرفیتهای پیامرسانی در عرصههای رسانهای و فضاهای مجازی، باید گامهای بلندتر برداشت و مخاطب خود را هفت میلیارد جمعیت امروز و نسلهای آینده دانست و در این راستا دورههای مهارتآموزی و کارورزی و کاربردی بویژه در حوزه رسانه و فضای مجازی اهمیت خاص دارد و همه طلاب و دانشآموختگان و مسئولان و انجمنها باید بدان همت بگمارند و تنوع رسانه دینی را محقق سازند.
فضای مجازی و رسانهای تمام شئون زندگی و زیست بشر را دستخوش تحول نموده، بدان هویت و شکل نوینی بخشیده است، غیبت اندیشه الهی و معارف وحیانی در این میدان و آوردگاه معرفتی خسارتهای جبرانناپذیر بدنبال دارد و باید همه بیدار شویم و معارف والا و ذخائر گرانبها و مواریث فکری اسلام را با شیوههای متنوع در این جهان نو و بدیع عرضه و نورافشان نماییم.
پنجم: همواره بر دست یازیدن المصطفی به قلههای بلند تحقیق و پژوهش و تولید اندیشه و نظریه و بازتولید معارف الهی به زبانهای گوناگون و حضور در عرصههای علمی و معرفتی و گفتمانهای فکری جهانی، تاکید ورزیدهام و اینک نیز یادآوری مینمایم که سهم طلاب و فضلا و علما و دانشآموختگان المصطفی و حوزههای علمیه و المصطفی در تولید نظریه و اندیشه اسلامی و تولید آثار مکتوب و مجازی و نشر مقالات بینالمللی و حضور در همایشها و نشستها و نقشآفرینی در مراکز علمی و نهادهای بینالمللی و انتشار مجلات و کتاب در سطح بینالمللی و در کشورهای گوناگون، متناسب با ذخائر علمی و رسالت ایمانی و رقبای فکری ما نیست و برای جبران این عقبماندگی و پاسخ به این نیاز به عزم عمومی و همتهای والا و تلاش مضاعف نیاز است و در این زمینه طلاب و اساتید محترم و انجمنهای علمی و نشریات و مسئولان پژوهش در داخل و خارج مسئولیتهای سنگینی دارند و تولیدات علمی المصطفی باید از لحاظ کیفیت ارتقا یابد و از بعد کمی افزایش یابد و شبکه نشر کتاب و نرم افزار و مجله و مقالات و آثار المصطفی باید منسجم شود و در جهان بدرخشد.
ششم: طلاب و دانشآموختگان ارجمند باید در قبال مدارس و موسسات و حوزههای علمیه در کشورهای خود احساس مسئولیت بیشتر نمایند و به یاری و همکاری نمایندگان المصطفی و مسئولان و مدیران آنها بشتابند، بحمدالله مراکز علمی و آموزشی و پژوهشی مرتبط و همکار با المصطفی در کشورهای گوناگون، با شتاب و اتقان مسیر تکاملی خود را طی میکنند و زیرساختهای سختافزاری و نرمافزاری آن با همت مسئولان و علما و با همکاری المصطفی سامان بهتری یافته است، اما مسئولیت اساسی شکلگیری و سامانیابی آنها بر عهده طلاب و فضلا و علما و دانشآموختگان هر کشور است، همه باید تلاش و همکاری نماییم تا این مراکز علمی و فرهنگی در نقاط مختلف جایگاه راقی و ممتاز بیابند و از موقعیت ثابت و مستقل و موثر برخوردار شوند و در جهان بدرخشند.
و البته این امر به معنای ناچیز شمردن مسئولیت المصطفی و بخشهای گوناگون آن بویژه آموزش و منابع انسانی در نظام بخشیدن به این مراکز و رشتهها و برنامههای آنها و حمایت و پشتیبانی از آنها و تأمین استاد و متن و سایر نیازهای ضروری آنها، نیست و همه باید به رسالت خود عمل نماییم.
در پایان طلاب عزیز را به توصیه های سالهای قبل و انس با خدا و قرآن و پیامبر اعظم9و اهل بیت:بویژه حضرت ولیعصر«ارواحنا فداه» و توکل بر خداوند و امیدواری به آینده و تقویت وحدت و انسجام اسلامی و گسترش گفتمان انقلاب اسلامی و امام راحل1و رهبری معظم>و بهرهگیری از فرصت جوانی و آمادگی برای خدمت به اسلام و امت اسلامی و بشریت، فرا میخوانم و از یکایک شما طلاب و فضلا و استادان و محققان و همه دستاندرکاران و مسئولان و کارکنان و کارگزاران المصطفی، صمیمانه تقدیر و تشکر مینمایم و سالی مالامال از خوشبختی و توفیق و سرشار از شادابی و نشاط را برای همه عزیزان مسألت دارم. انّه ولی التوفیق و علیه التکلان.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
بسم الله الرحمن الرحيم
وبه نستعين؛ إنه خير ناصر ومعين
أبارك للطلبة والفضلاء والأساتذة الكرام كافّةً حلول ربيع التعليم والتهذيب، وانطلاقة العام الدراسيّ الجديد، كما أهنّئ بهذه المناسبة جميع القائمين على هذا الركب الدينيّ والعلميّ، وعامّة أبناء الحوزات العلميّة - ولا سيّما جامعة المصطفى9- في الداخل والخارج، وأشيد بجهودهم ومساعيهم الخيّرة، متمنّياً لهم عاماً مفعماً بالتوفيق والسعادة. وهنا، أنوّه بمجموعة من النقاط:
أوّلاً:تتمثّل الفلسفة التي تقف وراء تأسيس الحوزات العلميّة، ومراكز التعليم الدينيّة والإسلاميّة - ومنها جامعة المصطفى9- في تنمية العلوم والمعارف الإسلاميّة، وتعزيزها، وفق منهج اجتهاديّ، وأسلوب منطقيّ وعقلانيّ، وحسب نهج وعُرف عريق متّبع في الحوزات العلميّة منذ القدم. وإنّ قواعد هذه المؤسّسة الدينيّة مترسّخة على حبّ التعليم والتعلّم، والشغف بالبحث، والجهاد العلميّ، والنشاط الفكريّ، وعلى جامعة المصطفى9أن تمضي على هذا النهج بكلّ ثبات وإصرار، وعلى الجميع أن يُسهموا في ازدهار هذا السوق الفكريّ والبحثيّ، وفي إيقاد روح البحث والتحصيل في نفوس جميع المنتسبين للجامعة؛ من مدرّسين وطلبة، وفي كلّ قاعة، أو مدرسة أو مركز، أو جهة ترتبط بجامعة المصطفى9. وعلى الطلبة أن يستثمروا فرصة الشباب، وأن يبذلوا قصارى جهودهم في ازدهار مواهبهم، وأن يسعوا نحو التقدّم العلميّ، والإستفادة من الأساتذة الفضلاء، والأقسام العلميّة والتربويّة المتاحة لهم، وأن يغتنموا الفرصة الفريدة السانحة لهم؛ فيشقّوا طريقهم نحو قمم العلوم والمعارف الإلهيّة والإسلاميّة الرفيعة، بجهد ومثابرة، وصولاً إلى درجة الاجتهاد والخبرويّة. فحذار من أن يغفل الطالب أو الباحث - ولو لآنٍ واحدٍ - عن بذل الجهد في تحصيل المعرفة من خلال المطالعة، والمباحثة، والمذاكرة العلميّة.
ثانياً:من الواضح أنّ الاتّشاح بزيّ علماء الدين، والانخراط في سلك الحوزات العلميّة لا يتيسّر من دون خلع ثياب التعلّقات الدنيويّة، ومن ثمّ الانقطاع إلى الله سبحانه وتعالى، والهجرة إلى ساحة قدسه، والسير نحوه؛ فيلزم على الطلبة جميعاً أن يتسلّحوا بالدوافع القويّة والمتينة، وأن يهيئوا ويعدّوا أنفسهم لهذا السلوك الباطنيّ، وهذه الرحلة النفسيه. فهل يمكن للمتهاوي في مستنقع الأهواء والإغراءات الشيطانيّة، والأسير في غياهب ظلمات الطبيعة والمادّيّة الدامسة أن يتمتّع بحياة طيبّة؟ أو أن يشعر بالقرب إلى الله تعالى؟ وهل يتمكّن من أن يتحوّل إلى عروةٍ يَتمسّك بها خلق الله لبلوغ العالم القدسيّ؟ أو أن يكون ربّاناً لسفينة نجاة، ينجو بها البشر من متاهاته؟ كلا! فالسبيل الوحيد والأهمّ يكمن في تزكية النفس، وتهذيب الأخلاق، وإصلاح السريرة، حسب اتجاه وحدانی، ومنهج متناغم مع كتاب الله، وسنة نبيّه وأوليائه، وسيرة السلف الصالح، وعلى الجميع أن يسيروا لتحقيق هذه الغاية بهمّة عالية، وخطى حثيثة، فعلى الطلبة والأساتذة أن يكونوا طلائع هذا السبيل النيّر.
ثالثاً:إنّ الموضوع المهمّ الآخر الّذي يجب أن أوصي به أعزّائی من الطلبة والفضلاء هو التحلّي بالبصيرة السياسيّة الثاقبة، والخلُق الاجتماعيّ الكريم، والذوق الثقافيّ الرفيع، وروح التواصل مع الآخرين، والفطنة في تقدير المواقف. وإنّ القيام بدور الهداية والتربية في المجتمع الإنسانيّ لا يتسنّى من دون التمتّع بالفطنة، والبصيرة، والدافع الاجتماعيّ، والقدرة على التواصل، وامتلاك الجاذبيّة الأخلاقيّة، خاصّة ونحن نعيش في برهة زمنيّة حُبلى بشتّى ألوان الإغراءات الّتي تحاول استقطاب الناس عامّة، واستمالة الشباب على وجه الخصوص. ففي مثل هذا الوضع، تتضاعف الضرورة الداعية إلى تحلّي علماء الدين والدعاة الهادين إلى الله سبحانه وتعالى بالأخلاق الفرديّة الرفيعة، وبالجاذبيّة الشخصيّة، وبالحنكة الثقافيّة والاجتماعيّة والسياسيّة. ويجب الأخذ بعين الاعتبار أيضاً، الظروف الّتي تمرّ بها اليوم الساحة الدوليّة في غمرة الصحوة الإسلاميّة، وفي خضمّ التهديدات الهائلة الّتي تواجهها الأمّة الإسلاميّة، والصراعات المتبادلة لاغتنام الفرص، وهذا –في حدّ ذاته –يستدعي منّا مزيداً من الإدراك والتحليل السياسيّ، ومزيداً من التحلّي بالصبر والصمود في سبيل الله، وسبيل المثل العليا للإسلام الأصيل.
رابعاً:وبناءً على ما أسلفنا، ونظراً لما تشهده ساحة الإعلام من تنمية كبيرة، وتعدّد لسبل الدعاية والترويج، وأساليب نقل الرسائل الإعلاميّة، فإنّ عمليّة توظيف الإعلام وتسخيره لإنتاج خطاب متنوّع، تتّسم بأهمّيّة بالغة. وعلينا القيام بخطوات جبّارة لبلوغ هذه الغاية، واستخدام شتّى الطاقات في مختلف المجالات الإعلاميّة، ومنها: العالم الالكترونيّ والافتراضيّ المتمثّل بشبكة الإنترنت؛ فنحن أمام سبع مليارات من المخاطبين، علاوةً على غيرها من الأجيال القادمة. ومن هذا المنطلق، فإنّ الدورات التعليميّة والتدريبيّة والتطبيقيّة، وخاصّةً في مجال الإعلام والإنترنت، تحظى بأهمّيّة قصوى، وعلى جميع الطلبة، والخرّيجين، والمسؤولين، وكافّة الجمعيّات المرتبطة أن تهتمّ بهذا الأمر لتحقيق طفرة نوعيّة في الإعلام الدينيّ.
ما من شكّ في أنّ ملامح الحياة المعاصرة بمختلف مناحيها قد تغيّرت بفعل شبكة الإنترنت، والإعلام بصفة عامّة، فقد أُضفيَ عليها طابع آخر، وتلبّست بهويّة جديدة. وإنّ غياب الفكر الإسلاميّ، والمعارف المنبثقة من الوحي الإلهيّ في هذه الساحة، وهذا المعترك المعرفيّ، سيؤدّي إلى خسائر كارثيّة، لا تحمد عُقباها؛ فالله الله في معارف الإسلام العظيمة، وفي تراثه الفكريّ القيّم، الّذي يجب علينا أن نعرضه وننوّر به هذا العالم الحديث، بشتّى السبل والأساليب المتنوّعة.
خامساً:لقد أكّدتُ دائماً بلوغ جامعة المصطفى9القمم المعرفيّة الرفيعة على صعيد الأبحاث والدراسات، وإنتاج الفكر، وتقديم النظريّات والأطروحات، وإعادة إنتاج المعارف الإلهيّة بمختلف اللغات، وعلى الحضور الفاعل والمؤثّر في سوح العلم والمعرفة، وفي سوق الخطابات الفكريّة على صعيد العالم. وأودّ التنويه هنا بأنّ مشاركات الطلبة والفضلاء والعلماء والخرّيجين من جامعة المصطفى، وسائر الحوزات العلميّة الأخرى، وكذا مساهمتهم في الإنتاج الفكريّ، وتقديم الأطروحات والأعمال المكتوبة، مطبوعةً أو مقروءةً في الفضاء الإلكترونيّ، وكذا كتابة المقالات على الصعيد الدوليّ، والحضور في المؤتمرات والندوات الفكريّة، والقيام بدور فعّال في المراكز العلميّة والمؤسّسات الدوليّة، بالإضافة إلى نشر الصحف والمجلات على المستوى الدوليّ في مختلف بلدان العالم، لا ترقى إلى ما نملكه من مخزون علميّ، ورسالة إيمانيّة، ولا تتكافؤ أو تتناسب مع ما يقدّمه منافسونا في ساحة الفكر. وإنّ الّذي يتطلّبه استدراك الموقف، والتعويض عن هذا التأخّر، وتلبية هذه الحاجة الملحّة، عزم شامل، وهمّة عالية، وجهد مضاعف، تقع مسؤوليّاته - في الدرجة الأولى - على عاتق الطلبة الأعزاء، والأساتذة الفضلاء، والجمعيّات العلميّة، ودوائر النشر، والقائمين على الدراسات في الداخل والخارج. فيجب أن ترتقي منتوجات جامعة المصطفى العلميّة من حيث المضمون والعدد إلى المستويات المنشودة، وأن تنسجم منظومة نشر المقالات والكتب والمجلّات، وبرامج الحاسوب، وإصدارات جامعتنا ككتلة واحدة، فتتألّق إقليميّاً ودوليّاً بمنتوجها العلميّ.
سادساً:ادعوا الطلبة الكرام أن يبرزوا شعورهم بالمسؤوليّة بشكل أكبر تجاه المدارس والمؤسّسات والحوزات العلميّة المتواجدة في بلادهم، وأن يشمّروا عن ساعد الجدّ في كلّ ما من شأنه دعم ممثّليات جامعة المصطفى9، ومدّ يد العون للمسؤولين العاملين فيها. فالمراكز العلميّة والتعليميّة والبحثيّة التابعة للجامعة، أو الزميلة لها، في مختلف الدول، تسير نحو الكمال - بحمد الله تعالى - بسرعة وإتقان، وفق مخطّطها المرسوم، وقد تحسّنت بنيتها التحتيّة بشكل ملحوظ، على الصعيد النظريّ والعمليّ، بفضل جهود المسؤولين والعلماء، والدعم الذي قدّمته جامعة المصطفى9؛ بيد أنّ المسؤوليّة الأساسيّة في إنشاء هذه المراكز، وتنظيمها، تقع على عاتق الطلبة والفضلاء والعلماء والخرّيجين من ذلك البلد. وعلينا جميعاً أن نكرّس الجهود، وأن نتعاون سويّةً لتصل هذه المراكز العلميّة والثقافيّة في مختلف بلدان العالم إلى المكانة المرموقة والممتازة، حيث التألّق، والموقع المستقرّ والمستقلّ والمؤثّر. ولا شكّ في أنّ هذا لايعني الاستهانة بمسؤوليّة الجامعة نفسها، أو أيّ من أقسامها المتعدّدة - وخاصّةً التعليميّة منها –وكذا مواردها البشريّة، وجهودها التنظيميّة لهذه المراكز، وبرامجها، والفروع الدراسيّة، وكذلك الدعم والإسناد المقدّم لها؛ من حيث توفير الأساتذة، والنصوص الدراسيّة، وما يلزمها من أمور أخرى، فالجميع مدعوّ للقيام بدوره الرسالي في هذا المجال، كلّ من موقعه.
وفي الختام، وكما جرت عليه العادة في السنوات الماضية، أوصي طلبتنا الأعزّاء بالأنس بالله سبحانه وتعالى، وبالقرآن الكريم، والرسول الأعظم9، وأهل بيته الطاهرين:، ولا سيّما إمام العصر والزمان (أرواحنا فداه). كما أوصيهم بالتوكّل على الله عزّ وجلّ، والأمل بالغد الواعد، وتعزيز الوحدة والتضامن الإسلاميّ، ونشر الخطاب الذي تنادي به الثورة الإسلاميّة، والإمام الراحل 1، وسماحة القائد>، وأيضاً أوصيهم باغتنام فرصة الشباب، والاستعداد لخدمة الدين الحنيف، والأمّة الإسلاميّة، والبشريّة جمعاء.
وأوجّه شكري وتقديري لكم أيها الطلبة والفضلاء والأساتذة والباحثين، وجميع العاملين والمسؤولين والموظّفين في جامعة المصطفى9فرداً فرداً، وأتمنّى لكم أيها الأحبّة عاماً حافلاً بالسعادة والتوفيق، ومفعماً بالحيويّة والنشاط؛ إنّه وليّ التوفيق، وعليه التكلان.
والسلام عليکم و رحمة الله وبركاته
علي رضا الأعرافيّ
شوّال 1433 ﻫ .ق
الموافق لأيلول 2012م
The Message of the President of the Al-Mustafa International University
On the Occasion of the New Academic Year 2012-2013
In the name of Allah, the All-beneficent, the All-merciful.
I congratulate all the students, teachers, scholars and officials of the University, inside and outside the country, on the commencement of the new academic year and the renewed opportunity for study and refinement, and wish a year full of happiness and success for all; I am appreciative and thankful for everyone’s efforts. I would like to mention some points:
First:The reason for the existence of Islamic seminaries and religious academic centers as well as Al-Mustafa University is for the spreading and deepening of Islamic knowledge and sciences based upon the method of ijtihad, a logical and intellectual manner and the time-honored tradition of the hawza. The basis of the hawza has been strengthened by the enthusiasm for acquiring knowledge, the desire for research, and intellectual efforts. Al-Mustafa University must now stand upon this firm platform and all mustparticipate in the development in knowledge and education and in every classroom, school and center of teaching or research connected to the University students must exert utmost efforts to advance their knowledge and fulfill their potentials. They should benefit from the unmatched opportunities available today in order to struggle against ignorance and reach the peaks of divine and Islamic knowledge; no student should, for a moment, be neglectful of study and academic discussion.
Second: It is pretty obvious that success in the hawza and journeying closer to God are not possible without the cutting of worldly attachments and every student must have the motivation and a serious program for this esoteric and spiritual journey. Can anyone in the swamp of satanic desires, who has fallen into the dark pit of materiality, achieve proximity to God and lead the savior of humanity? Never! Hence self-purification, enhancement of morals and internal reform, based on a monotheistic approach, and a program founded upon the Divine Book and the tradition of the Prophet (s) and Ahlul Bayt (as), are the most important requirements. All must endeavor to meet these requirements and students and teachers should be leading the way.
Third: Another important issue which students and scholars must be aware of is having insight into politics, social ethics and culture. The development of the role of guidance and education in society is not achievable without a consciousness and knowledge of communication, social insight and moral attraction, especially in an era with diverse and colorful attractions which pull the young generation in all directions. That scholars of religions possess high moral qualities and personal appeal alongside cultural, social and political aptitude, is doubly important. In today’s world of Islamic Awakening, full of opportunities and threats for the Islamic community, political understanding and analysis and patience and perseverance in the way of God and pure Islamic ideals, should always be present.
Fourth: For this reason and because of the spread and varieties of media and numerousness of methods of propagation and message delivery, producing varieties of messages and using different media and methods enjoys particular importance. For achieving this aim and making use of all capacities for message delivery through online and offline media, bigger steps must be taken and the whole population of the world as well as future generations should be considered as our addressees. In this regard, practical training courses, particularly in the field of media and cyberspace have a special importance and all students, officials and organizations must recognize this importance and produce varieties of religious media.
Cyberspace and media have affected the way of living of people and giving it a new form. The absence of divine thought and revelatory knowledge in this area can cause irreparable damage. We must all be alert and present the sublime and valuable teachings of Islam by using different methods in this new world.
Fifth: I have always emphasized that Al-Mustafa University should be producing the highest level research and presenting divine knowledge in different languages and be present in the international scientific and intellectual arena and now I am restating that the share of students, scholars and alumni of the University in the production of Islamic thought, writings, publication of international articles, presence in international scientific centers and gatherings and the publication of journals and articles at the international level in different countries is not appropriate to our scientific resources and faithful mission. To compensate for this underperformance, much more effort is required. In this area, students, teachers, academic and publishing organizations, as well as research officials inside and outside the country have a heavy responsibility. The scientific production of the University must increase in quality and thereafter, increase in quantity. TheAl-Mustafa network of book, software, journal and article publication must be integrated and produce a noticeable effect in the world.
Sixth: Students and graduates must feel more responsibility towards colleges, institutes and academic centers in their own countries and assist and cooperate with local representatives of Al-Mustafa University. Thanks to God, the academic, educational and research centers connected to, and in partnership with, the University in various countries are rapidly developing and their hardware and software infrastructures, with the support of officials and scholars and cooperation of the University, have become better organized. However, the main responsibility for their development lies with the students, scholars and alumni of each country. All persons must exert efforts and cooperate in order for these academic and cultural centers to gain a distinguished position in the world.
Of course this matter does not negate the responsibility of the University and its various departments such as the education and human resources departments in the operation and support of these centers. Every part has its own role to play.
In ending, I call upon all students to heed the recommendations of the previous years; gain intimacy with God, the Qur’an, the Prophet (s) and the Ahlul Bayt (as), especially the Imam of the Age (atf), to have reliance upon God, and hope for the future. Strengthen Islamic unity and spread the Islamic revolutionary discourse and that of Imam Khomeini (ra) and the Supreme Leadership. Make use of the opportunity of youth and prepare for service to Islam, the Islamic community and to humanity. I express my sincere appreciation and gratitude to all students, scholars, teachers, researchers and all officials and employees of Al-Mustafa University. I wish for all a year full of happiness and success.
Wasalamu ‘alaykum wa rahmatullahiwabarakatuh
Ali Reza A’rafi
September 2012
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 22,دسامبر,2024