با هدف كاهش مصرف گوشت قرمز و ترویج فرهنگ استفاه ازماهی ، جشنواره ماهی غذای سلامتی درمیبد در این جشنواره كه با همکاری شیلات استان یزد ،دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و جهاد کشاورزی برگزار شد

با هدف كاهش مصرف گوشت قرمز و ترویج فرهنگ استفاه ازماهی ، جشنواره ماهی غذای سلامتی درمیبد برگزار شد.به گزارش وب دا از میبد در این جشنواره كه با همکاری شیلات استان یزد ،دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و جهاد کشاورزی برگزار شد

بانوان میبدی با پخت انواع ماهی و آبزیان و سفره آرایی با انواع ماهی حضوری فعال داشتند مدیر كل شیلات استان ، سرپرست جهاد كشاورزی استان ،سرپرست روابط عمومی وکارشناس آموزش سلامت دانشگاه علوم پزشکی ، فرماندارمیبد و جمعی از مسئولین شهرستان در این جشنواره حضور یافتند

بانوان میبدی نیز با 120 نوع غذا ازماهی که درخانه های خود طبخ نموده بودند برای رقابت با همدیگر به جشنواره عرضه كردند.

در پایان جشنواره داوران بهترین غذا ها را انتخاب و به نفرات برتر هدایایی به رسم یادبود اهداء شد










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا