این کارشناس افزود: باقلا در دسته سبزي هاي نشاسته اي قرار مي گيرد و همچنين مي توان آن را جزء گروه نان و غلات نيز قرار داد.
وي گفت: باقلا حاوي فسفر قابل توجهي است كه براي گروه سني كودكان، تقويت كننده مناسبي از لحاظ بهره هوشي مي باشد.
نقیایی تصريح كرد: علاوه بر پروتئين و فسفر، باقلا حاوي مقدار متوسطي آهن و روي است و در طب سنتي از آن به منظور درمان سرفه هاي خشك، تميز كردن دستگاه گوارشي، روماتيسم و حتي ميگرن استفاده مي شود.
وي همچنين گفت: در صورتي كه باقلا با پوست مصرف شود مقدار بسيار قابل توجهي فيبر وارد بدن مي كند كه مي تواند در كاهش چربي هاي خون و درمان يبوست موثر باشد.
این کارشناس تغذیه اضافه كرد: مصرف زياد باقلا مي تواند موجب نفخ يا سنگيني معده مي شود و همچنين در بعضي از افراد به علت نقص وراثتي كمبود آنزيمي، مصرف آن مي تواند منجر به تشديد كم خوني در اين افراد شود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 09,ژانویه,2025