گزارش نشست خبری فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» در برج میلاد
خوشحالم که قرعه ساخت «تلفن همراه رئیس جمهور» به نام من افتاد
کارگردان فیلم "تلفن همراه رئیس جمهور" گفت: این فیلمنامه آنقدر برایم جذاب بود که از پژمان لشگریپور خواستم فیلمنامه را به من بدهد و خوشحالم که قرعه ساخت "تلفن همراه رئیس جمهور" به نام من افتاد.
نشست نقد و بررسی فیلم "تلفن همراه رئیس جمهور" با حضور علی عطشانی کارگردان، جابر قاسمعلی فیلمنامه نویس، بهناز جعفری و مهدی هاشمی بازیگران، رامتین شهبازی، منتقد و با اجرای محمود گبرلو در سالن نشستهای نقد و بررسی برج میلاد (سالن سعدی) برگزار شد.
در این نشست، مهدی هاشمی ضمن عذرخواهی از حاضران به دلیل داوری جشنواره تئاره فجر، ابتدای نشست سالن را ترک کرد.
علی عطشانی در خصوص چگونگی رسیدن به این فیلمنامه توضیح داد: سال گذشته از جابر قاسمعلی خواستم نظرش را درباره فیلمنامه "دموکراسی تو روز روشن" بگوید. همان موقع او فیلمنامه ای نوشته بود به نام "تلفن همراه رئیس جمهور" که برایم جالب بود. به قاسمعلی گفتم من این فیلمنامه را می خواهم و او هم گفت که فیلمنامه را به پژمان لشگری پور فروخته است.
وی ادامه داد: این فیلمنامه آنقدر برایم جذاب بود که از لشگری پور خواستم فیلمنامه را به من بدهد. او گفت نمی توانی آن را بسازی چون شش سال است که پروانه ساخت آن صادر نمی شود. بالاخره با یک قیمت نجومی توانستم فیلمنامه را از لشگری پور بخرم. تغییراتی در فیلمنامه پیش آوردیم و خوشحالم که قرعه ساخت این فیلم به نام من افتاد.
قاسمعلی نیز در خصوص فیلمنامه این کار گفت: من معتقد نیستم این کار کاملا نئورالیستی است. زمانی که داشتم این فیلمنامه را می نوشتم به موضوع آن فکر کردم. این موضع از یک اتفاق واقعی بر داشت شده است. دوستی داشتم که چند سال پیش سیم کارت رئیس جمهور وقت را خریده بود. به محض این که به خانه ما آمد تلفنش زنگ خورد و مثل همیشه او را اشتباه گرفتند. از او اجازه گرفتم که تلفن را جواب بدهم.
این فیلمنامه نویس در ادامه افزود: پسر یکی از نمایندگان مجلس پشت خط بود و از من می خواست که با پدرش درباره خروج او از کشور صحبت کنم. تلفن بعدی هم از اصفهان بود و باز هم بارئیس جمهور کار داشتند. این سوژه خوبی برای نوشتن فیلمنامه شد. البته کلنگ اولیه را پژمان لشگری پور زد و بعد با محمدرضا هنرمند برای ساخت آن به توافق نرسیدیم. کمال تبریزی هم نتوانست پروانه ساخت آن را بگیرد.
در ادامه این نشست علی عطشانی در خصوص مشکل فیلمنامه برای صادر نشدن پروانه ساخت، توضیح داد: حساسیت روی کلیت فیلمنامه بود و آقای سجادپور می گفت به این فیلمنامه فکر نکن. اما بعد از صحبت کردن متوجه شدیم اشکالات آنقدر هم بزرگ نیست.
رامتین شهبازی نیز با تاکید بر داستان نوی این فیلم عنوان کرد: ایده فیلم، ایده خوبی بود اما در مرحله پرداخت و کارگردانی مشکلاتی دارد. نوع شیوه و روایت درست نیست ولحن به سه قسمت تقسیم میشود. طبق گفته آقای قاسمعلی سینمای نورئالیستی این ویژگی ها را دارد اما چنین اتفاقی در این فیلم نمیافتد.
قاسمعلی نیز در جواب شهبازی توضیح داد: این تفکر که فیلم را به دسته تقسیم کنیم درست نیست. ما در این فیلم متکی به یک شخصیت اصلی هستیم و داستان بر اساس او تا انتها جلو می آید.
بهناز جعفری از بازیگران این فیلم نیز در خصوص لهجه شمالی خود گفت: انتخاب این لهجه بر عهده آقای قاسمعلی بود و ایشان میخواستند این اتفاق بیفتد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 27,دسامبر,2024