یک کارشناس تغذیه در یزد ضمن اشاره به توصیه های طلایی هنگام رژیم کاهش وزن با تاکید بر جویدن کامل غذا توصیه کرد: غذا را به آرامي بخوريد، لقمه هاي كوچك برداريد و آنها را خوب بجويد همچنین از مصرف مواد غذايي پرچرب خودداري نماييد.

یوسف نقیایی  ضمن بیان مطلب فوق افزود: افراد سعی کنند عادات غذايي خود و خانواده خود را اصلاح نمايند ، چرا كه تغذيه صحيح براي تمامي اعضاي خانواده مفيد است چه مشكل وزن داشته باشيد و چه نداشته باشيد . همچنين رعايت تغذيه صحيح بصورت دسته جمعي در خانواده آسان تر از حالت فردي است .

وی با تاکید بر انجام فعالیت بدنی در افراد تصریح کرد: ورزش و تحرك بدني را به عنوان مهم ترين فاكتور كمكي در كاهش وزن فراموش نكنيد.نقیایی در ادامه توصیه کرد: قبل از شروع غذا خوردن سهم مصرفي خود را جدا و دور از سايرغذاهاي سفره بگذاريد.

وی با تاکید بر جویدن کامل غذا توصیه کرد: غذا را به آرامي بخوريد، لقمه هاي كوچك برداريد و آنها را خوب بجويد.از مصرف مواد غذايي پرچرب خودداري نماييد.

این کارشناس یادآورشد: به جاي سرخ كردن از روش هاي ديگر پخت غذا مثل كباب كردن ، آبپز يا بخار پز كردن استفاده كنيد.

وی با تاکید بر عدم مصرف پوست مرغ و ساير ماكيان به لحاظ حاوي مقدار زيادي چربي در آن بیان داشت: چربي غذاها را تا حد ممكن از آن جدا سازيد که این اقدامات شامل،  چربي گيري شير ، جداسازي چربي گوشت قرمز ، استفاده از آب خورشت در ته ظرف و غيره  می باشد.

وي ضمن توصیه به اینکه مصرف چاشني ها (مثل سس مايونز ،سس سالاد ، كچاب و غيره ) را به حداقل برسانيد گفت: در هنگام آماده سازي و پخت غذا ، تا حد امكان از اضافه كردن چربي و شكر اجتناب كنيد.

این کارشناس به افراد دارای اضافه وزن و چاق توصیه کرد: از غذاهاي فرايند شده و آماده مانندسوسيس و كالباس،پيتزا،كنسروها و... كمتر استفاده كنيد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در هنگام غذا خوردن راحت باشيد و از غذاهاي خود لذت ببريد متذکرشد: افرادی که از رژیم غذایی استفاده می کنند ساعات غذا خوردن رامنظم كنند. 
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا