در حال حاضر اين پارك با داشتن يازده مركز رشد اقماري و بيش از 250 شركت و همجنين برگزاري موفق نهمين جشنواره ملي ايده هاي برتر توانسته است به گروه عظيم ايده پردازان در وسع و توان خود حمايت ، هدايت ، و مشاوره ارائه نمايد و اميدواريم كه اين نشست مشترك بتواند زمينه رشد و شكوفايي و تقويت شركتهاي عمراني به خصوص در بخش ساختمان و مسكن را فراهم نمايد .
در اين جلسه مهندس واعظي ضمن تشكر از ميزباني پارك يزد به معرفي مركز تحت پوشش خود پرداخت و خاطر نشان كرد: اين مركز با در نظرگذاشتن سه اصل حمايت بلاعوض تا سقف 5 ميليون تومان واگذاري مالكيت معنوي و تجاري ايده به ايده پردازان و همچنين نو و جديد بودن ايده معيار نوآوران را پذيرش و حمايت مي كند و به دليل هم راستا بودن فعاليتهاي اين مركز با پاركها اين بازديد صورت گرفت تا از تجربيات ارزنده و مفيد پارك علم و فناوري يزد نيز استفاده گردد.
آقاي واعظي در ادامه تصريح كرد: با اشاره به پتانسيل ها و ظرفيتهاي موجود في مابين ، اين مركزآمادگي خود را جهت انعقاد تفاهم نامه همكاري في مابين اعلام مي نمايد.
در ادامه اين نشست، طرفين به سوالات و ابهامات مطرح شده از سوي رابطان استاني پاسخ دادند
اقامه نماز جماعت ، بازديد از پارك علمي كودكان و نوجوانان و مركز نوآوري و شركتهاي مستقر در پارك علم و فناوري اقبال از برنامه هاي جنبي اين نشست بود .
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 19,ژانویه,2025