آیا غذاهای سرخ کردنی برای دیابتی ها مضر است؟
یوسف نقیایی کارشناس تغذیه  در این خصوص اظهار داشت: بطور کلی برای یک شخص سالم توصیه می شود حتی المقدور از غذای سرخ کردنی کمتر استفاده کند.چرا که این مهم می تواند مقدار یا از خواص آن غذا را در اثر حرارت بالای سرخ کردن از بین ببرد و علاوه بر آن روغن اضافی نیز دریافت گردد. که خود میتواند ا نرژی های موجود در غذا را بالا ببرد و در عین حال بسته به نوع روغن می تواند مشکلات قلبی و عروقی را نیز به همراه آورد و یا منجر به افزایش تری گلیسیرید و کلسترول خون شود.

برای دیابتی ها نیز همیشه باید مد نظر داشت که مکانیسم های هضم و جذب چربی ها در آنها نسبت به افراد سالم مختل شده اسشت و باید بیشتر مراقب دریافت میزان زوغن یا چربی خود باشند.


  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا