عذرخواهی بسیج دانشجویی از رهبر انقلاب و دلایل کم کاریشان

متاسفانه محافظه کاری بیش از حد مسئولین باعث شده است که در بسیاری از دانشگاه ها، برنامه های کرسی آزاداندیشی از سوی مسئولین دانشگاه مجوز اجرا نگیرند

نماینده بسیج دانشجویی استان کرمانشاه به دلیل قصور در انجام کم رنگ کرسی های آزاداندیشی از رهبر معظم انقلاب عذرخواهی کرد.

به گزارش الف؛ مشروح صحبت های سارا نژادی، نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه های استان کرمانشاه به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم


سلام و درود خدا بر شهیدان انقلاب، سلام بر شهیدان نبرد علمی، شهیدان علیمحمدی، شهریاری، رضائی نژاد. ان شاءالله وارثان لایقی برای ادامه طریقشان باشیم. شادی روحشان صلوات.


حضرت آقا

سلام علیکم؛

اینجانب به نمایندگی از دانشجویان بسیجی استان کرمانشاه به شما خوش آمد عرض کرده و خاک قدوم مبارک شما را طوطیای چشم خود می نماییم.


پدر بزرگوار و فرزانه ی ملت ایران از پدرانمان شنیده ایم که در سالهای خون و حماسه، که دلاورمردان کرمانشاهی، در برابر دشمن بعثی سینه سپر کرده بودند مهمان شهرمان بوده اید و امروز که این افتخار نصیب ما شده است آمده ایم بگوییم که ما از همان نسلیم که تا پای جان در دفاع از انقلاب اسلامی ایستاده ایم.آنچه در ادامه می آید نکاتی چند در باب مهمترین مسائل دانشگاهی، ملی و بین المللی از دریچه نگاه فرزندان بسیجی شما در بسیج دانشجویی است که البته می دانیم که شما اطلاع دارید ولی بیان می کنیم هم از بابت تلنگری به مسئولین که شاید به خودشان بیایند و هم از بابت گرفتن رهنمود از حضرتتان:


۱- لازم است اینجا از شما رهبر عزیز و پدر دلسوزمان معذرت خواهی کنیم که از قصورمان در انجام کم رنگ کرسی های آزاداندیشی بگذرند. واقعیت آن است که دانشجو به مدد آرمان خواهی که دارد از فضایی که بتواند آزادانه اندیشه هایش را بیان کند و نقد تفکراتش را از دوستان هم قطارش بشنود استقبال می کند اما باید در کنار کم کاریمان که به آن واقفیم از مشکلات آن هم بگوییم.


متاسفانه محافظه کاری بیش از حد مسئولین باعث شده است که در بسیاری از دانشگاه ها، برنامه های کرسی آزاداندیشی از سوی مسئولین دانشگاه مجوز اجرا نگیرند.


گرچه مخاطب شما در برگزاری کرسی ها دانشجویان بوده اند ولی البته اعمال سلیقه ی شخصی مدیران دانشگاهی و ترس از شنیدن سخن مخالف، عملا امکان برگزاری کرسی ها را بسیار کم کرده است و آنچه مدیران برای پر کردن بیلان کاری شان انجام داده اند یا با موضوع تملق عملکرد خودشان بوده است و یا کبریت های بی خطر!


۲- نقدی است کلی بر فضای فرهنگی حاکم بر کشور و نگاه بیمار مدیران. اول آنکه در عرصه فرهنگ کاملا تهدید محور شده اند.


منتظرند که هنجاری در جامعه زیر پا گذاشته شود بعد اقدامی کنند، آن زمان هم که به فکر می افتند کاری می کنند سطحی و مقطعی! که گاها نه نتیجه مثبتی در بر ندارد که آثار منفی فرهنگی هم، ره آوردش می شود.


نکته ی بعدی در عرصه فرهنگی آنکه مسئولان فرهنگی اعلام کنند توزیع بودجه فرهنگی کشور چقدر بر معیار عدالت است؟ چقدر هزینه ی برنامه های فرهنگی ای می شود که مخاطبان آن از قشر مرفه و بی درد جامعه است و چقدر برنامه برای عموم مردم کشور است به وسعت تمام شهرها و روستاها؟ حتی رسانه ی ملی هم در اکثر برنامه هایش تبلیغ سبک زندگی مرفهان جامعه را می کند که دیگر نیازی نیست که گفته شود چه تبعات منفی بر تماشاگران اقشار پایین دست جامعه خواهد داشت!!


در همین جا نکته ای هم در خصوص مسائل فرهنگی استان: عدم رسیدگی به مراکز فرهنگی، نداشتن برنامه ای مشخص، حمایت نشدن طرح ها به بهانه کمبود بودجه و از طرفی هزینه کردن در برنامه های سطحی و جشن ها دلسوزان این عرصه را نگران کرده است.


۳- بر ما بسیار سخت است که در سال جهاد اقتصادی شاهد اخبار تلخی چون اختلاس بانکی باشیم که کام مردم را تلخ می کند.


مردمی که برای این نظام و انقلاب بهترین جوانان خودشان را فدا کرده اند. اما تلخ تر آن است که مسئولینی که باید بخاطر اشتباهاتشان در انتصاب غلط افراد، عدم نظارت کافی بر دستگاه های زیر دست خود از مردم عذر خواهی کنند هر کدامشان مدعی شده اند که اول آنها اختلاس را کشف کرده اند.


بسی جای تاسف است که از صبر و متانت مردم شرم نمی کنند و اینچنین به جای معذرت خواهی از مردم به فرافکنی سیاسی می پردازند. کانه که انگار دیوان محاسبات مجلس، سازمان بازرسی قوه قهریه و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد دولت وظیفه ای بر دوش نداشته اند و حال همگی شده اند مدعی.


با این همه جدیت مسئولین قضایی کشور در رسیدگی سریع و صریح و دقیق به این پرونده امیدها را بیشتر کرد که ان شاالله با قاطعیت در اجرای عدالت متخلفان به جزای عملشان برسند . شایسته است که مسئولین قضایی با حضور در دانشگاه ها و با اطلاع رسانی شفاف نسبت به جریان مفسدین اقتصادی عزم خود را به جامعه دانشگاهی نشان بدهند که مطمئنا پشتیبان هر حرکت عدالتخواهانه ای خواهند بود.


۴- در باب سیاست خارجه حرف بسیار است و مجال صحبت کردن کم. اما ذکر یک نکته لازم. در حالی که مردم انقلابی کشورهای مسلمان منطقه به جمهوری اسلامی به عنوان الگوی یک انقلاب اسلامی موفق می نگرند جای بسی تاسف است که وزیر خارجه کشور، قاتل مردم بحرین را در آغوش بگیرد و لبخند بزند!


امیدواریم که فردا روزی نرسد که مسئولین دیپلماسی دولت در پی دیدار با سران آل سعودی بر بیایند که حضرت روح الله لعنشان کرد و اگر هم بنا بر هر مصلحتی مجبور به ملاقات شدند حداقل می توانند آنان را در آغوش نگیرند و لبخند نزنند که لبخندشان نمکی است بر زخم های خانواده های شهدای ایران و بحرین.


در پایان فرزندان بسیجی شما مثل همیشه اعلام می کنند مشتاقانه حاضرند جان ناقابل خود را در راه لبیک به فرمان رهبری عزیز تقدیم نمایند.


بنده ی پیر مغانم که زجهلم برهاند/ پیر ما هر چه کند عین عنایت باشد


والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته


سارا نژادی

دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و نماینده دانشجویان بسیجی استان کرمانشاه

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا