وحشت بي بي سي و صداي آمريکا از «جبهه پايداري»

نشریه پرتو سخن:حسن ابراهيم زاده:اين روزها صداي آمريکا و شبکه سخن پراکن بي‌بي‌سي در اقدامي مشترک به تبليغ الگوي ترکيه براي جهان اسلام پرداخته و به گونه‌اي چشمگير، به تعريف و تمجيد از اردوغان روي آورده‌اند؛ به‌گونه‌اي که از ورود وي به ليبي به‌عنوان ورود يکي از رهبران اسلامي ياد مي‌کنند! رهبر اسلامي! که انقلابيون مصر را به تشکيل دولتي لائيک! فرا مي‌خواند.

صداي آمريکا و شبکه بي‌بي‌سي در کنار اين الگوسازي، به تخريب الگو و چهره «جبهه پايداري انقلاب اسلامي» مي‌پردازند. صداي آمريکا در موضع‌گيري بي‌سابقه درباره جبهه پايداري گفت: «جبهه پايداري به‌جاي روحانيت سنتي و بازار، به سپاه و بسيج و بدنه دستگاه‌هاي امنيتي تکيه دارد.» اين‌که صداي آمريکا از کي و به چه دليل دلسوز روحانيت سنتي و بازار شده است، بماند، اما اين‌که بي‌بي‌سي پس از مرتبط ساختن جبهه پايداري به دستگاه امنيتي از سوي صداي آمريکا به ميدان مي‌آيد و توسط مجري خودش، قاضي‌زاده، مي‌گويد: «اتحادي بين جريان فتنه و جريان انحرافي که وزير اطلاعات مدعي آن است وجود ندارد.» نشان از هماهنگي و تقسيم کار بين اين دو بنگاه سخن پراکن دارد؛ زيرا همه به خوبي مي‌دانند که در بين اصول‌گرايان، تنها جبهه پايداري است که از ائتلاف اين دو جريان سخن به ميان مي‌آورد و نقد شعارها و عملکردهاي اين دو را توأمان در برنامه کاري خود داشته و دارد.

اين‌که چرا درست پس از 8 ماه فتنه، دو شبکه آمريکا و انگليس که به کمک فتنه‌گران آمدند، امروز نيز به عرصه تضعيف «جبهه پايداري» وارد شده‌اند، نشان از مواضع و شعارهاي جبهه‌اي دارد که آمريکايي‌ها و انگليسي‌ها را نگران کرده است.

ايجاد ترديد و تشکيک در بين مردم در حرکت جبهه پايداري، آن هم با عنوان فاصله گرفتن از روحانيت سنتي و بازار، از سوي آمريکا و تطهير ائتلاف جريان انحرافي و جريان فتنه از سوي انگليس، در حقيقت ترس اين دو را از حاکم شدن گفتمان جبهه پايداري در بين اصولگرايان نشان مي‌دهد؛ گفتماني که با نهادينه شدن آن در بين اصولگرايان، راه براي ورود نامحرمان و نااهلان در پوشش اصول‌گرايي به بدنه نظام بسته مي‌شود.

از ياد نبريم که غرب به‌خوبي توانست در طي دو دوره موسوم به سازندگي و اصلاحات، عناصر خود را وارد بدنه نظام کند؛ حرکتي که نخست با تغيير شعارها و سپس تغيير ذائقه‌ها آغاز کرد و به فرجام رساند؛ تا جايي که رهبري انقلاب در ديدار با هيأت دولت کنوني در چهار ساله اول به صراحت از ورود سکولارها در بدنه نظام در دوره‌هاي قبلي ياد کردند و آن را حرکتي بس خطرناک براي نظام ناميدند. امروز همان غرب در حرکت بسيار مشکوک و حاشيه‌ساز جريان انحرافي، زمينه را براي تغيير در شعارها و اهداف و ذائقه‌هاي اصول‌گرايان تحت عناوين مقدس آغاز کرده است که متأسفانه گاه در تحليل برخي از خواص در حرکت برخي اصول‌گرايان حتي مرزبندي‌هاي اصولي امام راحل(ره) و رهبري معظم انقلاب در شعارها و رفتارها ناديده گرفته مي‌شود.

تعريف آيت ا... مصباح از اصول‌گرايي و شکل‌گيري جبهه پايداري به‌عنوان پاسداري از گفتمان اصولي امام و رهبري و شفاف بودن مواضع هر اصول‌گرايي در مقابل عناصر فتنه‌گر و منحرفان از دين و انقلاب، کار را براي افرادي که درصدد بوده و هستند تا با بزرگنمايي برخي فروع و کوچک شمردن پاره‌اي اصول، اصول‌گرايي انتخابات آينده را به حياط خلوت همسفره‌هاي جريان فتنه و جريان انحرافي مبدل کنند، دشوار ساخته است.

بيانات بسيار مهم رهبر انقلاب در چند ماهه اخير، چه در توصيه به فاصله گرفتن نمايندگان مجلس از صاحبان ثروت و چه به مسؤولان و سياسيون در رعايت تقواي جمعي و اشاره معظم‌له به سرنوشت جريان چپ که با کنار نهادن تقواي جمعي زمينه را براي نفوذ عناصر غير اسلامي و غير انقلابي مهيا ساخت، در حقيقت زنگ هشداري براي اصول‌گرايان است که در صورت حاکم شدن نگرش معاملاتي و بينش معاملاتي و عدم رعايت تقواي جمعي، آنان نيز به سرنوشت جريان چپ و به تبع آن فاصله گرفتن از مردم مبتلا خواهند شد.

بي‌شک، موضع‌گيري جبهه پايداري در برابر جريان فتنه و جريان انحرافي و اعلام عدم اعتماد به برخي از خواص مردود، همان رعايت تقواي جمعي است که اين امر خوشايند بي‌بي‌سي و صداي آمريکا نيست؛ چرا که با اين خط کشي، دشمن هرگز نخواهد توانست به اهداف خود چون دلسرد کردن مردم متعبد و ولايتمدار از اصول‌گرايان و نفوذ در بدنه آنان دست يابد.

تاريخ نشان مي‌دهد که هرچه انقلاب به پيش مي‌رود، سخنان امام و رهبري بيش‌تر نور افشاني مي‌کنند. تعبير پرکردن خلاء شهيد مطهري به دست آيت ا... مصباح، از سوي رهبري معظم انقلاب آن‌جا خود را مي‌نمايد که بدانيم شهيد مطهري هم مبارزه با رخنه فرصت‌طلبان در ادامه نهضت را يک اصل به شمار مي‌آوردند و مي‌گويند: «به هر حال مبارزه با رخنه و نفوذ فرصت‌طلبان علي‌رغم تظاهرات فريبنده‌شان يکي از شرايط اصلي ادامه يک نهضت در مسير اصلي است.» (نهضت‌هاي اسلامي در صد ساله اخير، ص96)

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا