توسط نیروهای سپاه پاسداران
فرمانده ارشد پژاک به هلاکت رسید
پایگاه اطلاع رسانی گروهک تروریستی پژاک با درج بیانیهای از سوی این گروهک از کشته شدن جانشین فرمانده کل نیروهای پژاک خبر داد
به گزارش سایت رسمی "پژاک"، یکی از فرماندهان اصلی گروهک تروریستی پژاک و جانشین فرماندهی این گروهک در دور جدید عملیات سپاه به هلاکت رسید.
مجید کاویان با اسم مستعار (سمکو سرهلدان) جانشین فرمانده کل تروریست های پژاک بود که به هلاکت رسیده است.
براساس بیانیهای که این گروهک تروریستی در سایت رسمی خود منتشر کرد، "مجید کاویانی" با اسم مستعار سمکو، روز شنبه (۱۲شهریورماه) و در میانه جنگ با نیروهای ایرانی، کشته شده است.
مجید کاویانی متولد شهر بانه است که از سال ۱۹۹۹ میلادی به صفوف پکک ملحق شده و بعد از تاسیس گروهک تروریستی پژاک توسط پکک در سال ۲۰۰۳ میلادی، در این گروهک مشغول فعالیتهای تروریستی بوده است. سمکو به عنوان جانشین فرمانده کل نیروهای (پژاک) مشغول به خوشخدمتی و انجام عملیاتهای تروریستی در ایران بود که در درگیریهای اخیر کشته شد.
منبع: فارس
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 06,فوریه,2025