ميوهوارداتي مقاومت داروييايجاد ميكند
خبر علمي در يزدفردا :ميوه هاي ترانسفورم شده وارداتي كه مدتي است به صورت ميوههاي خارج از فصل در ميوه فروشي ها عرضه مي شوند باكتري هاي روده مصرف كنندگان را به آنتي بيوتيك ها مقاوم مي كنند .
دكتر شهره فتاح پور در اين باره افزود: ميوههاي فصل تابستان مانند توت فرنگي, انگور, شليل و در مجموع ميوههاي وارداتي كه در عين حال با قيمت هاي بالا اخيرا در ميوه فروشي ها ديده مي شوند به دليل آنكه محصول درختانياند كه با مهندسي ژنتيك در آنها تغييراتي ايجاده شده است حاوي ژن هاي تغيير شكل دادهاي هستند كه باكتريهاي موجود در روده را تغيير مي دهد و موجب مقاوم شدن آنها مي شوند.
وي گفت: در اين تغييرات ژني, ميوهها مدت بيشتري روي درختان مي مانند و رسيدن آنها براي نياز كمتر به نگهداري ميوهها در انبارها و سردخانه به تاخير مي افتد.
دكتر فتاح پور علت اصلي به كارگيري تغييرات مهندسي ژنتيك بر درختهاي ميوه را از طرف كشورهاي غربي در كشورهاي فقير و جهان سوم , بي مزه بودن طعم ميوه ها در كشورهاي غربي اعلام كرد و گفت: چون تامين كننده ميوه در كشورهاي غربي, اغلب كشورهاي در حال توسعه و جهان سوم هستند و در اين كشورها براي صرفه اقتصادي بيشتر و نياز كمتر به استفاده از سردخانه,ميوه هاي صادراتي قبل از رسيدن كامل از درخت چيده مي شوند اين ميوهها طعم واقعي خود را به دست نمي آورند.
دكتر فتاح پور افزود: دستكاري ژنتيك درختان ميوه براي طولاني شدن زمان رسيدن ميوه ها و به تاخيرانداختن زمان ميوه چيني صورت مي گيرد .اخبار علمي در يزدفردا
مصرف روزانه و بيش از حد كافئين عوارضي همچون پريشاني و آشفتگي را افزايش ميدهد
تاریخ : 05 آذر 1385 - قبلازظهر 12:06
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 11,ژانویه,2025