تشكيل جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي استان به رياست معاون سياسي، امنيتي استانداري
به گزارش روابط عمومي استانداري يزد در اين نشست معاون سياسي، امنيتي استانداري يزد بر پيشگيري از شيوع بيماريهاي جسمي و رواني در اجتماع تأكيد و خاطر نشان كرد: اعضاي شوراي سلامت و امنيت غذايي استان بايد موارد آسيب رسان به جامعه را به خوبي شناسايي كنند و در كمترين زمان ممكن تصميمات لازم را براي پيشگيري از اين بيماري بگيرند.

عبدالرسول دوران با اشاره به جايگاه استان يزد از نظر مسائل بهداشتي در كشور گفت: شوراي سلامت و امنيت غذايي استان بايد به گونه اي عمل كند كه پيشينه و سابقه خوب استان يزد در مبارزه با بيماريها را حفظ كند.

دبير شوراي سلامت و امنيت غذايي استان هم با تشريح وقايع غير بهداشتي اخير در استان افزود: در چند روز گذشته حمله يك گرگ هار به شش نفر از اهالي شهرستان خاتم در منطقه مروست را داشتيم كه همكاران مركز درماني منطقه با تزريق به موقع واكسن و سرم مانع ابتلا به بيماري هاري پنج نفر از اهالي شدند. ولي آخرين فردي كه گرگ را از پاي درد آورد به بيماري هاري مبتلا شده و در بيمارستان تحت مراقبتهاي ويژه است.
رئيس مركز بهداشت استان علت مسموميت  بيش از 150 نفر از دانشجويان مركز آموزش عالي حضرت رقيه (س) در منطقه آزاد شهر را  ناشي از مصرف سالاد الويه مسموم در خوابگاه عنوان و اضافه كرد: در حال حاضر دانشجويان اين آموزشگاه در سلامت كامل به سر مي برند و به دليل عدم مراجعه به موقع دانشجويان و نيز عدم پيگيري مسئولان اين مركز اموزشي با مشكلاتي مواجه شديم كه در همين راستا مقرر گرديد  با نظارت دقيق بر آشپزخانه هاي خصوصي از ايجاد چنين مشكلاتي جلوگيري مي كنيم.
دكتر محمد نوري شادكام با اشاره به  آنفولانزاي انساني درمنطقه زنوقان طبس اظهار داشت: بروز اين بيماري موجب مشكلاتي گرديد   كه خوشبختانه با اقدام به موقع و سريع شبكه بهداشتي منطقه موارد مرتفع گرديد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي هم در اين جلسه مصرف قندهاي پاتيلي در استان را براي سلامت جامعه بسيار مضر برشمرد و اذعان داشت: قندريزي هاي سنتي در استان بدون توجه به مسائل بهداشتي از درصد بالاي هيدروسولفيت سديم براي سفيد كردن قند استفاده مي كنند كه سلامتي را به خطر مي اندازد.
دكتر مصدق افزايش بيماري ديابت، ايجاد آلرژي و شيوع آسم را از عوارض اين بيماري در استان عنوان و تصريح كرد: براي پيشگيري از افزايش استفاده از قندهاي پاتيلي نياز به انجام فرهنگسازي و بستر سازي مناسب در جامعه
داريم و به دليل صادرات قند به خارج از استان اين يك معضل كشوري محسوب مي شود.
يزدفردا
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا