برای پیشگیری از سرطان، موز بخورید
دکتر رضایی عنوان کرد: این میوه به علت دارابودن ویتامین B6، تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.
دکتر منصور رضایی گفت: موز به دلیل داشتن فیبر و پتاسیم زیاد ضدسرطان بوده و منبع بسیار خوبی برای ماهیچهها است.دکتر منصور رضایی در گفت و گو با شبکه ایران اظهار داشت: موز خواص بسیاری دارد زیرا در موز پیشساز چند ماده شیمیایی بسیار مهم مانند سروتونین، نوراپی تفرین، دوپامین و کاته کولامین وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه قندی که در موز وجود دارد به سرعت قابل جذب است، افزود: موز خون را غلیظ کرده و انرژی زیادی تولید میکند و نیز به دلیل نرمی غذای خوبی برای کودکان و اشخاص مسن است.
به گفته این متخصص تغذیه، این میوه خوشمزه ملین بوده و درمان اسهال و اسهال خونی است؛ همچنین به دلیل آنکه خونساز است برای افراد کمخون توصیه میشود.
دکتر رضایی عنوان کرد: این میوه به علت دارابودن ویتامین B6، تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.
وی با اشاره به اینکه موز تقویتکننده معده و نیروی جنسی است، اظهار کرد: این میوه که خوشبختانه در اکثر فصول در دسترس مردم است، داروی خوبی برای پائینآوردن کلسترول بوده و سبب کاهش علائم زخم و التهاب معده و روده میشود.
رضایی با تاکید بر اینکه موز به سبب دارابودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط کنند، گفت: مصرف زیاد این میوه موجب نفخ معده میشود و زیادخوردن آن به ویژه در افراد سردمزاج تولید گاز معده میکند که برای رفع این عارضه باید پس از موز کمی نمک خورد.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی به افراد لاغر که دارای ضعف بدنی هستند، توصیه کرد تا موز را با عسل بخورند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 15,مارس,2025