مديرعامل شركت آب وفاضلاب روستايي استان يزد با اشاره به دغدغههاي بسيارتامين آب، پائين بودن سطح سفرههاي زيرزميني، پتانسيل آبي هرروستا و به تبع آن رشد جمعيت، تقاضاي بيشتر آب شرب و بهداشت،افزايش سطح توقعات وكمبود اعتبارات ملي و استاني به تشريح برنامههاي اين شركت تا پايان برنامهچهارم توسعه پرداخت.
مهندس محمد سعيدآبادي در گفتوگو با ايسنا-گفت: شركت آب وفاضلاب روستايي استان تا پايان برنامهچهارم با متدهاي مرسوم و استفاده از فناوريهاي مناسب،چتر پوششي خود را در روستاهاي بالاي 20 خانوار از6/63 درصد در سال اول برنامه به 5/87 درصد تا پايان برنامه چهارم ارتقا خواهد داد.
وي با بيان اينكه تا پايان برنامه چهارم به طول شبكههاي فرسوده استان در حدود5 درصد افزوده ميشود، اظهارداشت: با برنامههاي تدوين شده طول شبكههاي فرسوده را در وضعيت فعلي ثابت نگه خواهيم داشت.
سعيدآبادي اظهارداشت: شركت آب وفاضلاب روستايي استان يزد ظرفيت 55 هزار مترمكعب مخازن ذخيره آب موجود در سال 84 را در سال 88 به75 هزار و700 مترمكعب افزايش ميدهد كه در اين راستا شاخص روستاهاي بهرهمند از آب آشاميدني بالاي 20 خانوار از 1/49 درصد تا پايان سال گذشته به 79 درصد در سال 88 خواهد رسيد.
سعيدآبادي توسعه شبكهها و جايگزيني شبكههاي انتقال آب فرسوده را ضروري خواند وافزود: توسعه شبكهها و تاسيسات جمعآوري و دفع فاضلاب با توسعه روستاها متناسب نيست و با توجه به اهميت بحث توسعه زيست محيطي با مطالعات انجام شده در پايان برنامه چهارم اين شاخص از صفر درصد در روستاهاي بالاي 200 خانوار در سال 84 به 5 درصد خواهد رسيد.
مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي استان يزد در ادامه از تحقق 95 درصد از پروژههاي استاني شركت آب و فاضلاب روستائي در سال 'گذشته درمرحله عملياتي و اجرا خبرداد.
سعيدآبادي تصريح كرد: توسعه روز افزون بسترهاي روستائي در مناطق كويري، شبكه مديريت تامين آب را در اين مناطق به يكي از تخصصيترين گرايشهاي مديريت منابع آب بدل ساخته است و تعداد فاكتورهاي تصميم ساز در تامين آب و فقير بودن سفرههاي زير زميني، مديران بخش آب مناطق كويري را به چالش كشيده است.
وي ادامه داد: در سال 84 اعتبارات استاني، ملي و متمم اين شركت با افزايش 5/4 ميليارد تومان در نظر گرفته شد و تاكنون در سال جاري 3 ميليارد تومان اعتبار استاني و محروم لحاظ شده است.
مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي استان يزد در پايان اظهارداشت: اعتبارشركت آب وفاضلاب روستايي با اهتمام برنامهريزان اين شركت جهت پروژههاي تامين آب، احداث مخازن،بازسازي شبكههاي انتقال و توزيع، توسعه تاسيسات در قالب 80 پروژه صرف و هزينه شده است.منبع:ايسنا
يزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 10,ژانویه,2025